BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

«Χρυσός» το ελληνικό ελαιόλαδο στις διεθνείς αγορές

Τις νέες συνθήκες ανταγωνισμού που διαμορφώνονται μετά από πολλές δεκαετίες ασφυκτικού ελέγχου σε επίπεδο εγχώριας αγοράς και εξαγωγών δίνοντας ανάσα σε δεκάδες μικρές ελληνικές μονάδες παραγωγής επώνυμου ελαιολάδου, καταγράφει το περιοδικό El- Ελιά και Ελαιόλαδο στο τεύχος Δεκεμβρίου, που κυκλοφορεί τ οΣάββατο 20 Δεκεμβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

«Χρυσός» το ελληνικό ελαιόλαδο στις διεθνείς αγορές

0
0
Μια εξαιρετικά ευνοϊκή διεθνής συγκυρία διαμορφώνεται φέτος για τους Έλληνες παραγωγούς, όπως φάνηκε ήδη με την έναρξη της εμπορικής περιόδου στην εγχώρια αγορά ελαιολάδου. Επίσης, με ένα μεγάλο φάκελο στο περιοδικό αποκαλύπτονται όλες οι πτυχές για τα νέα προγράμματα των ΟΕΦ που ξεκινούν την εφαρμογή τους από 1η Απριλίου 2015.

Ακολουθεί εκτενές ρεπορτάζ για τη συσκευασία και το branding στον κλάδο του ελαιολάδου, περιγράφοντας τα λάθη που γίνονται στις εξαγωγές ελαιολάδου.

Ακόμα, υπάρχει πολυσέλιδο αφιέρωμα για την πυκνή φύτευση, την καταστροφική πορεία της Xylella στα ελαιόδεντρα της Ευρώπης και σε άλλα καλλιεργητικά θέματα, όπως οι τεχνικές νέων φυτεύσεων που γίνονται αυτήν την περίοδο.

Τέλος, ξεχωρίζουν οι παρουσιάσεις πρότυπων ελαιοπαραγωγικών μονάδων που διαφημίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο το «χρυσάφι» της ελληνικής γης.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία