BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Μία Jazz καλοκαιρινή βραδιά στο Rouvalis Winery στις 24 Αυγούστου

Για μια ακόμη χρονιά, το οινοποιείο του Άγγελου Ρούβαλη συμμετέχει στον θεσμό «Οινοξένεια», -μια πολυήμερη πολιτιστική και γαστρονομική διαδρομή με φόντο μια από τις σημαντικότερες αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας. Στα πλαίσια της «Οινοξένεια» την Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 20:30, το οινοποιείο της ΟΙΝΟΦΟΡΟΥ θα είναι ανοιχτό για το κοινό, στα πλαίσια μουσικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του οινοποιείου.

Μία Jazz καλοκαιρινή βραδιά στο Rouvalis Winery στις 24 Αυγούστου

1
0
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 24 Αυγούστου  και ώρα 20:30, το οινοποιείο της ΟΙΝΟΦΟΡΟΥ θα είναι ανοιχτό για το κοινό, στα πλαίσια μουσικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του οινοποιείου. Το αυγουστιάτικο φεγγάρι,  jazz μουσική από το σχήμα “Yiannis Papadopoulos trio και η εκπληκτική πανοραμική θέα του οινοποιείου, συνθέτουν το κλίμα της βραδιάς που φυσικά θα συνοδεύεται από τα εξαίρετα κρασιά του ROUVALIS WINERY.  

Το οινοποιείο της ΟΙΝΟΦΟΡΟΥ, βρίσκεται  στο ανώτερο σημείο του χωριού Σελινούντας (3χλμ από την εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών στο κόμβο του Αιγίου), και ανοίγει ξανά τις πόρτες του, για μία άκρως καλοκαιρινή βραδιά με καλό κρασί και καλή παρέα.

Δείτε εδώ το σχετικό χάρτη

Το Yiannis Papadopoulos trio αποτελείται από τρεις φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, τον Γιάννη Παπαδόπουλο (πιάνο), τον Κων/νο Μάνο (κοντραμπάσο) και τον Βασίλη Ποδαρά (τύμπανα), που δημιούργησαν ένα σχήμα με σημείο εκκίνησης τα κλασσικά jazz piano trio αλλά και επιρροές από την σύγχρονη jazz, το 2010. Το Yiannis Papadopoulos trio ερμηνεύει ως επί το πλείστον συνθέσεις του Γιάννη Παπαδόπουλου, καθώς και διασκευές σε κλασσικά jazz standards, συνθέσεις νέων καλλιτεχνών της jazz, ακόμα και πρωτότυπες ανασυνθέσεις κομματιών από τον χώρο της rock.    
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία