BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Σε διαγωνισμό πώλησης 72 τόνων ελαιολάδου προχωρά ο Α. Σ. Κριτσάς

Συνεχίζει ο Α.Σ. Κριτσάς την διάθεση του ελαιολάδου, καθώς μετά τον προηγούμενο διαγωνισμό διάθεσης 131 τόνων ο οποίος κατακυρώθηκε με τιμή 3,25 ευρώ ανά κιλό, προχωρεί ήδη και σε δεύτερο.

Εξαντλείται ο ανοδικός κύκλος των τιμών στο ελαιόλαδο

4
0

Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «ο Αγροτικός Συν/σμός Κριτσάς διαθέτει προς πώληση 72.000 κιλά περίπου, Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, εσοδείας 2015-2016 προερχόμενο από κοινή άλεση ελαιοκάρπου. 

Το ελαιόλαδο είναι αποθηκευμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές με προσθήκη αζώτου. Όλες οι δεξαμενές είναι μεταγγισμένες (απαλλαγμένες από μούργα).

Δεξαμενή Νο 9 49.000 κιλά περίπου με οξύτητα 0,44
Δεξαμενή Νο 11 18.000 κιλά περίπου με οξύτητα 0,31
Δεξαμενή Νο 10 5.000 κιλά περίπου με οξύτητα 0,31.

Προκηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισμό και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν σφραγισμένες προσφορές στο γραφείο του Συν/σμού μέχρι την Τετάρτη 21-9-2016 και ώρα 12.30 μ.μ. λήξη προθεσμίας καταθέσεως προσφορών.
Δείγματα θα δίνονται στους ενδιαφερόμενους τις εργάσιμες ημέρες και ώρα 09.00 πμ έως 13.00 μμ.
 

Αν αποφασιστεί η κατακύρωση του λαδιού σε κάποιον από τους πλειοδότες, πρέπει πριν από την έναρξη της φόρτωσης, να κατατεθεί ολόκληρη η αξία του λαδιού στο λογαριασμό του Συν/σμού στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα.

Μετά την κατακύρωση του λαδιού αμέσως θα γίνει υπογραφή συμφωνητικού. Με την υπογραφή του συμφωνητικού ο αγοραστής υποχρεούται να καταθέσει στον λογαριασμό του Συν/σμού στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, το ποσό των 30.000,00 ΕΥΡΩ για την τήρηση της συμφωνίας. Ο αγοραστής θα παραλάβει το λάδι από τις δεξαμενές του Συν/σμού στην Κριτσά μέσα σε 10 μέρες από την κατακύρωση του λαδιού.

Η ζύγιση του ελαιολάδου θα γίνει στην ζυγαριά του Συν/σμού στην Κριτσά. Το λάδι μετά την φόρτωση ταξιδεύει με ευθύνη του αγοραστή.

Ο αγοραστής θα παραλάβει το σύνολο του περιεχομένου των δεξαμενών (πάτο-κορφή) με την ίδια τιμή. (Ξένες ύλες –υγρασία δεν αφαιρούνται).

Σε περίπτωση που υπάρχει διαφορά ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του λαδιού (οξύτητα κλπ) αρμόδιο για την επίλυση της διαφοράς είναι το χημείο της ΕΝΩΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕΒΕ στο Ηράκλειο.

Ο Συν/σμός έχει το δικαίωμα να αναβάλει, να ματαιώσει ή και να ακυρώσει τον διαγωνισμό χωρίς οι ενδιαφερόμενοι να έχουν οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση κατά του Συν/σμού».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία