BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Ξενάγηση και γευστικές δομικές στο Κατώγι Αβέρωφ

Στην ανοιξιάτικη εορταστική εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες» συμμετέχει το Κατώγι Αβέρωφ. Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στα κελάρια του οινοποιείου ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν κρασιά και να γνωρίσουν την ιστορία του κτήματος.

Ξενάγηση και γευστικές δομικές στο Κατώγι Αβέρωφ

4
0
Ειδικότερα την Κυριακή 28 Μαΐου, η αυλή του οινοποιείου θα αποκτήσει ιδιαίτερο μουσικό χρώμα από το συγκρότημα Macondo και τις μελωδίες του. Παράλληλα, οι επισκέπτες του οινοποιείου θα μπορούν να γευματίσουν απολαμβάνοντας μια ποικιλία εδεσμάτων σε μπουφέ.

Η γευστική δοκιμή είναι δωρεάν για τους επισκέπτες
Γεύμα σε μπουφέ με ένα ποτήρι κρασί: 18€/άτομο, 8€/παιδί (χωρίς κρασί

Επίσης, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι επισκέπτες του Μετσόβου θα έχουν τη δυνατότητα να συνοδεύσουν το φαγητό τους με «Κρασί από Σπίτι».

Γευματίζοντας σε ένα από τα τρία ακόλουθα εστιατόρια: Ο Γαλαξίας, Το Τζάκι, Grand Forest (εστιατόριο) όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να φέρουν το δικό τους κρασί από το  Κατώγι Αβέρωφ στο εστιατόριο και να το απολαύσουν με ένα τίμημα 5€ (corkage fee) ή να προμηθευτούν τα κρασιά του Κατώγι Αβέρωφ από το εστιατόριο στην αντίστοιχη τιμή (τιμή οινοποιείου συν 5€)

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ: 26560 31490 Εmail: winery@katogiaveroff.g
Το Κατώγι Αβέρωφ στηρίζει το Metsovo Ursa Trail
Για άλλη μια χρονιά το Κατώγι Αβέρωφ στηρίζει ενεργά τους αγώνες «Ursa Trail» και στα «Χνάρια της Αρκούδας» προσφέροντας το Pasta Party που πραγματοποιείται τη βραδιά πριν τους αγώνες σε συνεργασία με τo IEK Δέλτα Ιωαννίνων και τον καθηγητή Αδαμάντιο Δότσιο. Οι αγώνες διοργανώνονται για πέμπτη συνεχή χρονιά στο Μέτσοβο την Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Οι διαδρομές των αγώνων περνούν μέσα από το βιότοπο της καφέ αρκούδας, μέσα από παλιά μονοπάτια που με εθελοντική εργασία έχουν καθαριστεί και μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο από τους αθλητές την ημέρα του αγώνα αλλά κι από τον καθένα μας για περίπατο ή ορειβασία.

Για περισσότερρες πληροφορίες για τους αγώνες www.metsovorace.g



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία