BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Στη δεύτερη φάση του Olive Challenge 15 προτάσεις

Στο Demo Day 11 Μαρτίου θα επιλεγούν οι ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Στη δεύτερη φάση του Olive Challenge 15 προτάσεις

1
0

Με 40 ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και καινοτόμες προτάσεις για την ανάπτυξη του ελαιοκομικού τομέα, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρώτου Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Olive Challenge. Τον Διαγωνισμό διοργανώνει η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «Φίλαιος».

Οι 15, εκ των 40 προτάσεων, οι οποίες συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία από την Επιτροπή Αξιολόγησης, προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του Διαγωνισμού, το DEMO DAY, κατά τη διάρκεια του οποίου τα μέλη του ADVISORY COMMITTE και το κοινό, θα επιλέξουν, μέσω ψηφοφορίας, τις ομάδες οι οποίες θα περάσουν στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού, την 6μηνη Επώαση. Το DEMO DAY θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου, στις 09:30 πμ, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών FoodExpo. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι 15 προτάσεις οι οποίες προκρίθηκαν αφορούν τη δημιουργία νέων υπηρεσιών και προϊόντων στον ελαιοκομικό τομέα, στη σύνδεση της παραγωγής ελαιολάδου και ελιάς με τις τεχνολογικές εξελίξεις, στην αύξηση θέσεων εργασίας, στη διάδοση και ενίσχυση πρακτικών βιώσιμης επιχειρηματικότητας στον τομέα, στην περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειας του ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς και στην ανάπτυξη συνεργειών και ενδοτομεακής συνεργασίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία