BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Κυκλοφορεί το Σάββατο με την Agrenda το Smart Farm

Η αναλυτική παρουσίαση του σχεδίου ανάπτυξης κτηνοτροφικών πάρκων, οι προϋποθέσεις ένταξης, ο προϋπολογισμός, το κόστος και τα κέρδη των παραγωγών, φιλοξενούνται στο ειδικό ένθετο για την κτηνοτροφία, Smart Farm, που κυκλοφορεί μαζί με την Agrenda το Σάββατο 12 Απριλίου.

Κυκλοφορεί το Σάββατο με την Agrenda το Smart Farm

1
0

Επίσης, στο Smart Farm, ξετυλίγεται το κουβάρι των βοσκοτόπων και εξετάζονται επί της ουσίας η επιλεξιμότητα και οι ενισχύσεις με τη νέα ΚΑΠ, ενώ ο αντιπρόεδρος του ΣΕΚ, Λευτέρης Γίτσας, προτείνει την πλήρη αξιοποίηση των εγχώριων φυλών με τη δημιουργία του «προβάτου κρεατοπαραγωγής» και εκφράζει τις ανησυχίες του για τις επερχόμενες μεθοδεύσεις στο γιαούρτι.

Ακόμα, στις σελίδες του ειδικού εντύπου, παρουσιάζεται η δυναμικότητα της Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας, και τη αλλάζει για τους παραγωγούς που εντάσσονται στο πρόγραμμα της Πειραιώς.

Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά, την αγορά, την επικαιρότητα αλλά και την καινοτομία στον κλάδο της κτηνοτροφίας, όσο και στο χώρο της κτηνιατρικής, στο Smart Farm, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 12 Απριλίου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία