BACK TO
TOP
Αιγοπροβατοτροφία

Συμμετοχή της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών στην 9η Διεθνή Έκθεση ZOOTECHNIA 2015

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) θα συμμετέχει στην 9η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία ZOOTECHNIA 2015, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τη ΔΕΘ-HELEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου του 2015.

Ηχηρό παρόν για τους μεγάλους της ζωικής παραγωγής στη «Zootechnia» 2015

2
0

Πρόκειται για μια έκθεση στην οποία είναι παρούσες όλες οι μεγάλες εγχώριες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας, ενώ θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, από σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων μέχρι μηχανήματα, υπηρεσίες, αλλά και έρευνες.

Η Zootechnia, η οποία πλέον λαμβάνει διαστάσεις εφάμιλλες με την έκθεση Agrotica, συνιστά τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στη χώρα μας και στα Bαλκάνια.

Το περίπτερο της Π.Ε.Ν.Α. φέρει το νούμερο 15 και θα βρίσκεται στο stand 35e.

Με την ευκαιρία της έκθεσης μας δίνεται η δυνατότητα να έρθουμε κοντά με τους νέους αγρότες, να εκφράσουμε τους προβληματισμούς για τα θέματα που μας απασχολούν, να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε για τις εξελίξεις γύρω από τον αγροτικό τομέα και τα νέα δεδομένα με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία