BACK TO
TOP
Μοντέρνες Καλλιέργειες

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα χερσαία σαλιγκάρια της Κρήτης στις 7 Μαρτίου

Πόσα είδη σαλιγκαριών ζουν στην Κρήτη; Είναι τα σαλιγκάρια τυφλά; Σε αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντήσει η Δρ Κατερίνα Βαρδινογιάννη σε εκδήλωση με θέμα «Τα χερσαία σαλιγκάρια της Κρήτης» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα χερσαία σαλιγκάρια της Κρήτης στις 7 Μαρτίου

1
0

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

11:00-12:00 Συζήτηση στην Αίθουσα Πολυμέσων με θέμα: «Τα χερσαία σαλιγκάρια της Κρήτης» από την Δρ Κ. Βαρδινογιάννη, Βιολόγο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης. Μετά την ομιλία ο κ. Κ. Μακάκης θα μας ταξιδέψει με τη μουσική του χρησιμοποιώντας το χοχλιομπάντουρο ή νουνούρα, ένα  μουσικό όργανο φτιαγμένο από κέλυφος σαλιγκαριού.

12:15-12:45 Κατασκευή χοχλιομπάντουρου από τον κ. Μακάκη (για περιορισμένο αριθμό παιδιών. Δήλωση συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο υποδοχής του Μουσείου - για ηλικίες άνω των  8 ετών).

12:00-14:00 Θεατρικό δρώμενο: «Ένα σαλιγκάρι ταξιδευτής» (δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο υποδοχής του Μουσείου - για ηλικίες από 4 έως 7 ετών).

12:15-14:00 Τα σαλιγκάρια μέσα από το φακό του στερεοσκοπίου και ταξινόμηση. (δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο υποδοχής του Μουσείου - για ηλικίες άνω των  8 ετών).

12:15-14:00 Σαλιγκαροκατασκευές.

H γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ, ενώ για τα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης» η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία