BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Ετοιμάζουν προσφυγές οι τευτλοκαλλιεργητές

Δικαστικά σκοπεύουν να κινηθούν για την αποπληρωμή της ολοκληρωμένης του 2012 και του 2013.

Ζητούν εχέγγυα για να σπείρουν τεύτλα οι παραγωγοί

3
0

Στερεύει η υπομονή των τευτλοκαλλιεργητών της Μακεδονίας, για το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την ανακολουθία μεταξύ λόγων και πράξεων που το διακρίνει σε σχέση με το χρόνο αποπληρωμής της ολοκληρωμένης διαχείρισης για την καλλιεργητική περίοδο του 2012 και του 2013.

Πληροφορίες που έχουν αρχίσει να διαρρέουν, αναφέρουν πως ο τοπικός σύλλογος τευτλοκαλλιεργητών που αριθμεί σχεδόν 170 άτομα έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει τα μέλη του να συνδράμουν οικονομικά, προκειμένου να γίνει προσφυγή στη δικαιοσύνη, για να διεκδικηθούν στα δικαστήρια από τους δικαιούχους τα χρήματα τα οποία δικαιούνται.

Προς την κατεύθυνση αυτή, βάσει της ίδιας πληροφόρησης, την Τρίτη 29 Ιουλίου, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Π. Μπογιαννίδης θα έχει συνάντηση με δικηγόρο για μια πρώτη διερευνητική επαφή και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα από το υπουργείο, ώστε τα χρήματα να πιστωθούν στους λογαριασμούς των παραγωγών, ο σύλλογος θα κινήσει τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες για να προασπιστεί τα συμφέροντα των μελών του.

Λεωνίδας Λιάμης

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία