Το έργο, όπως ειδικότερα σημειώνεται, αφορά την απομόνωση, μοριακή ταυτοποίηση και χαρακτηρισμό μικροχλωρίδας σταφυλιών και γλευκών, την αξιολόγηση τεχνολογικών χαρακτηριστικών και τη μελέτη γενετικής σταθερότητας μικροβιακών στελεχών, τις μοριακές αναλύσεις, τις χημικές αναλύσεις, τη κινητική ζυμώσεων και την επεξεργασία αποτελεσμάτων
Τα απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση έχουν ως κάτωθι
Επιστημονικός Συνεργάτης Α
- Πτυχίο Γεωπόνου Επιστήμης Τροφίμων, Βιολόγου, Χημικού, Οινολόγου ή αντίστοιχων σχολών ΑΕΙ ή αλλοδαπή
- Μεταπτυχιακό τίτλο σε συναφές με το έργο αντικείμεν
Επιστημονικός συνεργάτης Β
- Πτυχίο Γεωπόνου Επιστήμης Τροφίμων ή Βιοτεχνολογίας, Χημικού, Βιολόγου, Οινολόγου ή αντίστοιχων σχολών AEI ή αλλοδαπής. Οι πτυχιούχοι ΤΕΙ θα πρέπει να διαθέτουν πενταετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρί
- Μεταπτυχιακό τίτλο σε συναφές με το έργο αντικείμεν
Επιστημονικός Συνεργάτης Γ
- Πτυχίο Γεωπόνου Επιστήμης Τροφίμων, Βιολόγου, Χημικού, Οινολόγου ή αντίστοιχων σχολών ΑΕΙ ή αλλοδαπής. Οι πτυχιούχοι ΤΕΙ θα πρέπει να διαθέτουν πενταετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρί
Ως προθεσμία υποβολής των σχετικών αιτήσεων ορίζεται η Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014
Βρείτε εδώ ολόκληρη τη σχετική ανακοίνωση
Τα απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση έχουν ως κάτωθι
Επιστημονικός Συνεργάτης Α
- Πτυχίο Γεωπόνου Επιστήμης Τροφίμων, Βιολόγου, Χημικού, Οινολόγου ή αντίστοιχων σχολών ΑΕΙ ή αλλοδαπή
- Μεταπτυχιακό τίτλο σε συναφές με το έργο αντικείμεν
Επιστημονικός συνεργάτης Β
- Πτυχίο Γεωπόνου Επιστήμης Τροφίμων ή Βιοτεχνολογίας, Χημικού, Βιολόγου, Οινολόγου ή αντίστοιχων σχολών AEI ή αλλοδαπής. Οι πτυχιούχοι ΤΕΙ θα πρέπει να διαθέτουν πενταετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρί
- Μεταπτυχιακό τίτλο σε συναφές με το έργο αντικείμεν
Επιστημονικός Συνεργάτης Γ
- Πτυχίο Γεωπόνου Επιστήμης Τροφίμων, Βιολόγου, Χημικού, Οινολόγου ή αντίστοιχων σχολών ΑΕΙ ή αλλοδαπής. Οι πτυχιούχοι ΤΕΙ θα πρέπει να διαθέτουν πενταετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρί
Ως προθεσμία υποβολής των σχετικών αιτήσεων ορίζεται η Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014
Βρείτε εδώ ολόκληρη τη σχετική ανακοίνωση