Ένας κύκλος 3 αλληλένδετων και συνάμα αυτοτελών σεμιναρίων κατά τη διάρκεια των οποίων θα παρουσιαστούν διαφορετικές ποικιλίες, γεύσεις και αρώματα
1η Συνάντηση: «Οπτική Εξέταση
Τετάρτη 4 Μαρτίου, Ώρα :7μμ, Διάρκεια: 2 ώρες
-Οπτική εξέταση κρασιού (το χρώμα,οι αποχρώσεις, η διαύγεια, τα δάκρυα,το CO2
-Λεξιλόγιο του χρώματος στα λευκά,ροζέ,ερυθρά κρασι
-Οπτικά ελαττώματα/είδη θολωμάτω
-Γευστική δοκιμή και σχολιασμός 4 κρασιών συνοδεία κρύου πιάτο
2η Συνάντηση: «Όσφρηση
Τετάρτη 11 Μαρτίου,Ώρα :7μμ, Διάρκεια: 2 ώρες
-Μηχανισμός της όσφρηση
-Οσφρητική εξέταση κρασιού (αρωματική ένταση, τύποι και κατηγορίες αρωμάτων
-Οσφρητικά ελαττώματ
-Γευστική δοκιμή και σχολιασμός 4 κρασιών συνοδεία κρύου πιάτο
3η Συνάντηση: «Γεύσεις»
Τετάρτη 18 Μαρτίου,Ώρα :7μμ, Διάρκεια: 2 ώρες
-Οι βασικές γεύσεις
-Βασικά συστατικά του κρασιού, αλληλεπίδραση των γεύσεω
-Γευστική εξέταση κρασιού (σώμα,δομή,ισορροπία, επίγευση,διάρκεια)
-Γευστική δοκιμή και σχολιασμός 4 κρασιών συνοδεία κρύου πιάτο
Xώρος Διεξαγωγής:Κάβα Evoin Eva
Εφύρας 1Β, παραλία Κανταρέ, Κόρινθος
1η Συνάντηση: «Οπτική Εξέταση
Τετάρτη 4 Μαρτίου, Ώρα :7μμ, Διάρκεια: 2 ώρες
-Οπτική εξέταση κρασιού (το χρώμα,οι αποχρώσεις, η διαύγεια, τα δάκρυα,το CO2
-Λεξιλόγιο του χρώματος στα λευκά,ροζέ,ερυθρά κρασι
-Οπτικά ελαττώματα/είδη θολωμάτω
-Γευστική δοκιμή και σχολιασμός 4 κρασιών συνοδεία κρύου πιάτο
2η Συνάντηση: «Όσφρηση
Τετάρτη 11 Μαρτίου,Ώρα :7μμ, Διάρκεια: 2 ώρες
-Μηχανισμός της όσφρηση
-Οσφρητική εξέταση κρασιού (αρωματική ένταση, τύποι και κατηγορίες αρωμάτων
-Οσφρητικά ελαττώματ
-Γευστική δοκιμή και σχολιασμός 4 κρασιών συνοδεία κρύου πιάτο
3η Συνάντηση: «Γεύσεις»
Τετάρτη 18 Μαρτίου,Ώρα :7μμ, Διάρκεια: 2 ώρες
-Οι βασικές γεύσεις
-Βασικά συστατικά του κρασιού, αλληλεπίδραση των γεύσεω
-Γευστική εξέταση κρασιού (σώμα,δομή,ισορροπία, επίγευση,διάρκεια)
-Γευστική δοκιμή και σχολιασμός 4 κρασιών συνοδεία κρύου πιάτο
Xώρος Διεξαγωγής:Κάβα Evoin Eva
Εφύρας 1Β, παραλία Κανταρέ, Κόρινθος