BACK TO
TOP
Εργασιακά

Mεταπτυχιακό για εφαρμοσμένη τεχνολογία στη γεωπονία από το ΤΕΙ Κρήτης

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία», ξεκινά από το φθινόπωρο του 2015, το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης.

Mεταπτυχιακό για εφαρμοσμένη τεχνολογία στη γεωπονία από το ΤΕΙ Κρήτης

4
0
Σκοπός του ΠΜΣ είναι να εφοδιάσει αποφοίτους Ελληνικών αλλά και ξένων ΑΕΙ, του συνόλου των Τμημάτων των Σχολών Γεωπονίας (Φυτικής Παραγωγής, Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Ζωικής Παραγωγής, Τροφίμων κλπ), Τμημάτων Βιολογίας, Χημείας, Περιβάλλοντος και άλλων συναφών ειδικοτήτων, με γνώσεις που αφορούν το σύνολο των αντικειμένων της Γεωπονικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, μέσα από την οπτική της εφαρμογής και της επιχειρηματικής εκμετάλλευσης και αξιοποίησης.

Καινοτόμο στοιχείο του ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία είναι η υλοποίησή του, τόσο δια ζώσης (μια κλασική μορφή εκπαίδευσης), όσο και από απόσταση. Η πρώτη μορφή του ΠΜΣ, που θα δείτε να ονομάζεται σε όλα τα σχετικά κείμενα ως κλασικό ΠΜΣ, θα έχει ως έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης και ελάχιστο χρόνο ολοκλήρωσης τους 18 μήνες.

Η από απόσταση εκδοχή του ΠΜΣ θα έχει ως έδρα των Συμβουλευτικών και Εργαστηριακών Συναντήσεων την Αθήνα και το Ηράκλειο (ο φοιτητής επιλέγει την έδρα που τον εξυπηρετεί), με ελάχιστο χρόνο ολοκλήρωσης τους 24 μήνες. Σημειώνεται ότι υπάρχει η δυνατότητα μερικής παρακολούθησης και στις δύο μορφές του ΠΜΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ, www.teicrete.gr/MScAgro ή στο email mscagro@staff.teicrete.gr. Μπορείτε επίσης να πάρετε πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2810379477.

Για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία» του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής. http://www.teicrete.gr/mscagro/el/node/1331

Η κατάθεση των αιτήσεων, τόσο για το Δια Ζώσης Πρόγραμμα που θα έχει έδρα το Ηράκλειο όσο και για το Από Απόσταση Πρόγραμμα με έδρα την Αθήνα και το Ηράκλειο, γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού www.teicrete.gr/MScAgro

Οι καταληκτικές ημερομηνίες κατάθεσης αιτήσεων για το κλασικό ΠΜΣ είναι η Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, με έναρξη των μαθημάτων τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2015, ενώ για το από απόσταση ΠΜΣ είναι η Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015, με έναρξη της εκπαιδευτικής περιόδου τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015.

Κόστος για ΚΠΜΣ: 3.000 € συνολικ
Κόστος για ΚΠΜΣ για όσους εργαστούν σε εργαστήρια: 2.400 € συνολικ
Κόστος για ΑΑΕΠΜΣ: 600 € / μάθημα και διπλωματική ή 5 x 600 = 3.000 € συνολικ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία