BACK TO
TOP
Εργασιακά

Ως 30 Απριλίου η ανανέωση βεβαιώσεων για γεωτεχνικούς

Μέχρι 30 Απριλίου αυτόματη ανανέωση των βεβαιώσεων άσκησης επαγγέλματος γεωτεχνικών.

Ενάντια στην μετακίνηση γεωπόνου το ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας

3
0

Λήγει στις 30 Απριλίου η αυτόματη ανανέωση των βεβαιώσεων άσκησης επαγγέλματος γεωτεχνικών, η ισχύς των οποίων έληξε στις 29 Φεβρουαρίου 2016, όπως υπενθυμίζει το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Το Επιμελητήριο, με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι μέχρι σήμερα, μόνο το 75% των γεωτεχνικών, η Βεβαίωση Άσκησης Επαγγέλματος των οποίων έληξε στις 29/02/2016, έχει προχωρήσει στην ανανέωσή της, μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΓΕΩΤΕΕ.

Κατόπιν του ανωτέρω, καλούνται όλοι εκείνοι οι γεωτεχνικοί, η Βεβαίωση των οποίων έληξε  στις  29/02/2016,  να  υποβάλλουν  ηλεκτρονικά  τη  Δήλωση  Συνέχισης  Άσκησης  Γεωτεχνικού Επαγγέλματος, μέσω του www.onlinegeotee.gr, προκειμένου να προβούν στην ανανέωση της αντίστοιχης Βεβαίωσης και την παραλαβή της ηλεκτρονικά.

Επισημαίνουμε  ότι  η  συγκεκριμένη  δυνατότητα,  της  ηλεκτρονικής  υποβολής  της  Αίτησης Δήλωσης  Συνέχισης  Άσκησης  Γεωτεχνικού  Επαγγέλματος,  είναι  διαθέσιμη  για  τα  μέλη  μας  από 04/01/2016, ενώ η ανανεωμένη βεβαίωση θα αναρτηθεί στον προσωπικό λογαριασμό των μελών στο ηλεκτρονικό  σύστημα  απομακρυσμένης  διαχείρισης  (online  ΓΕΩΤΕΕ)  εγκαίρως  και  θα  ενημερωθούν σχετικά με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία