BACK TO
TOP
Business

Σύμπραξη Κίκιζα με Αμερικανική Γεωργική Σχολή για τα ζυμαρικά «Χρυσή Επιλογή»

Μια νέα συνεργασία με τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ζυμαρικών, τη Μέλισσα – Κίκιζας, για τη δημιουργία μιας νέας σειράς προϊόντων περιορισμένης κυκλοφορίας και εξαιρετικής όπως το χαρακτηρίζουν ποιότητας, έχει ενεργοποιήσει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης.

Σύμπραξη Κίκιζα με Αμερικανική Γεωργική Σχολή για τα ζυμαρικά «Χρυσή Επιλογή»

3
0
Πρόκειται για την καινούρια σειρά ζυμαρικών «Χρυσή Επιλογή» που παρασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας σιτάρι, που καλλιεργείται μέσω συμβολαιακής γεωργίας σε χωράφια επιλογής της Μέλισσα Κίκιζας από αγρότες τους οποίους εκπαιδεύει Αμερικανική Γεωργική Σχολή, προκειμένου να τα φροντίζουν με το σωστό καλλιεργητικό τρόπο και σύμφωνα με τις ορθές γεωργικές της πρακτικές

Τα καινούρια ζυμαρικά της Melissa τα γεύτηκαν περίπου 400 άτομα που επισκέφθηκαν την Αμερικανική Γεωργική Σχολή κατά τη διάρκεια της μεγάλης φιλανθρωπικής εκδήλωσης υπό τον τίτλο «Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα» και όπως τονίστηκε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, ήδη, να τα βρουν στα καταστήματα σε χαρακτηριστική διάφανη συσκευασία, γιατί «δεν έχουν τίποτε να κρύψουν». Τα ζυμαρικά «Χρυσή Επιλογή», αναφέρθηκε, διακρίνονται για το χρυσαφένιο χρώμα, τη ξεχωριστή γεύση και τη μοναδική ποιότητα βρασμού τους, ενώ διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες και κωδικούς και πιο συγκεκριμένα σε σπαγγέτι, λιγκουίνι, κριθαράκι μέτριο, πέννες ριγέ, στριφτό

Στο φετινό «Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα», επίσης, φίλοι και υποστηρικτές της Σχολής απόλαυσαν ένα ευχάριστο μεσημεριανό, με την εταιρία «Φάρμα Αγγέλου» να προσφέρει πεντανόστιμα γουρουνόπουλα που συνοδεύτηκαν με γευστικούς μεζέδες μαγειρεμένους από την κουζίνα της Σχολής.

Λόγω αστάθειας του καιρού η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Σχολής. «Η ομάδα της Εθελοντικής Επιτροπής Ομάδας Κυριών επιμελήθηκε τη διακόσμηση του χώρου και δημιούργησε ένα πανέμορφο κι ευχάριστο περιβάλλον. Έτσι, οι καλεσμένοι μας απόλαυσαν το μεσημεριανό τους, ξεναγήθηκαν με τις πλατφόρμες της Σχολής, ενώ οι μικροί μας φίλοι έπαιξαν και απασχολήθηκαν από ειδικούς σε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία ήταν ειδικά προετοιμασμένα γι' αυτούς», τονίζεται σε ανακοίνωση της Σχολής και προστίθεται «ήταν πραγματικά μια μεγάλη γιορτή στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 400 άτομα. Το χορευτικό συγκρότημα των μαθητών από τα Δευτεροβάθμια Προγράμματα, παρουσίασε χορούς από τη Κεντρική Μακεδονία και ξεσήκωσε τους καλεσμένους, ενώ δυο μικρές μας φίλες κέρδισαν αεροπορικά εισιτήρια, προσφορά της AEGEAN AIR»

 Το «Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα» είναι η πρώτη από μια σειρά φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το Σύλλογο Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Τα έσοδα  από την εκδήλωση στήριξαν διάφορους εκπαιδευτικούς σκοπούς καθώς και το  Ετήσιο Πρόγραμμα Υποτροφιών για τα παιδιά που φοιτούν στα προγράμματα της Σχολής και του Perrotis College.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία