BACK TO
TOP
Business

Εκπαίδευση στην παραγωγή οπωροκηπευτικών

Τέσσερις διαδικτυακοί κύκλοι επιμορφωτικών μαθημάτων επικαιροποίησης γνώσεων αποφοίτων θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του έργου «Σύγχρονες τεχνολογίες και Τεχνικές Αειφορικής Παραγωγής Οπωροκηπευτικών», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο των προγραμμάτων Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη σύμπραξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με ομάδες παραγωγών θα χτυπηθούν οι στρεβλώσεις στην αγορά κηπευτικών

1
0

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι χωρίς δίδακτρα και οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν με το πέρας του προγράμματος αντίστοιχο τίτλο πιστοποίησης.

Η παρακολούθηση του προγράμματος θα γίνεται διαδικτυακά, ασύγχρονα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτό άτομα από όλες τις περιοχές της Ελλάδος ή το εξωτερικό, χωρίς να είναι απαραίτητο να βρίσκονται σε συγκεκριμένο χώρο.

Η διάρκεια του προγράμματος επιμόρφωσης είναι 150 ώρες.

Κατά το επόμενο διάστημα θα διεξαχθούν 4 κύκλοι επιμόρφωσης κατά τα παρακάτω διαστήματα.

1)      Ιούνιος- Ιούλιος 2015

2)      Ιούλιος - Αύγουστος 2015

3)      Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2015

και

4)      Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2015

Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου είναι ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Κίττας.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου:

http://pega-sustain.agr.uth.gr/

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία