BACK TO
TOP
Business

Στηρίζει το Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας η Terra Creta

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Terra Creta υποστηρίζει το 7ο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Summer program – YES program) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διεθνές πρότυπο πιστοποίησης για την TERRA CRETA

0
0

Όπως αναφέρεται στην ευχαριστήρια επιστολή σχετικά με το προγράμμα Υποτροφίας του YES 2016, και του 7ου Θερινού Σχολείου Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Summer program – YES program) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Terra Creta ΑΒΕΕ για την ευγενική υποστήριξή της στο 7ο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Και φέτος το ενδιαφέρον των μαθητών απ' όλη την Ελλάδα για συμμετοχή στο πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό. Τη φετινή διοργάνωση παρακολούθησαν τελικά 74 μαθητές από 55 διαφορετικά σχολεία από όλη την Ελλάδα (25% εκτός Αττικής). Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, επισυνάπτουμε το δελτίο τύπου που εκδόθηκε με τη λήξη του προγράμματος.

Η χορηγία της Terra Creta ABEE επέτρεψε στην μαθήτρια Μιχαέλα Χαρίση (ΓΕΛ Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων) να παρακολουθήσει το πρόγραμμα με υποτροφία, Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη μαθήτρια ήταν μέλος μιας εκ των ομάδων, των οποίων τα επιχειρηματικά σχέδια διακρίθηκαν στην τελική παρουσίαση των προτάσεων των μαθητών (4ο βραβείο).

Η υποστήριξη της Terra Creta ABEE στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου με τη χορήγηση υποτροφίας αποτελεί για όλους εμάς και για τους νέους ανθρώπους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ουσιαστική βοήθεια. Αποτελεί επίσης κίνητρο για τη συνέχιση της προσπάθειας που καταβάλλουμε, ώστε να παρέχουμε σε νέους ανθρώπους τη δυνατότητα να διευρύνουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν ως μελλοντικά στελέχη μιας επιχείρησης/οργανισμού ή ως δημιουργοί μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας και στο μέλλον».

 

 

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία