BACK TO
TOP
Business

Η Lidl στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας Κολιός

Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΚΟΛΙΟΣ στο Λιμνότοπο Πολυκάστρου επισκέφθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα στελέχη της Lidl μαζί με μια ομάδα εκπροσώπων των Μέσων για να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΚΟΛΙΟΣ, όπου βίωσαν μία μια μοναδική εμπειρία. Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τη διαδικασία που ακολουθείται από τη παραλαβή του γάλατος στο εργοστάσιο μέχρι το τελικό αποτέλεσμα και δοκίμασαν τα ποιοτικά προϊόντα ΓΑΛΠΟ και Τρεις βοσκοί, σε ένα εξαιρετικό πρωινό.

Η Lidl στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας Κολιός

0
0
Το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Lidl ήταν ιδιαίτερα έντονο, καθώς στα ράφια του καταστήματός τους βρίσκουν οι καταναλωτές αγνά, ποιοτικά, θρεπτικά γαλακτοκομικά προϊόντα ΓΑΛΠΟ και Τρεις Βοσκοί της εταιρείας ΚΟΛΙΟΣ.



 Αναλυτικά το δελτίο τύπου της  Lidl Hellas

«Στη Lidl επιλέγουμε ποιοτικά προϊόντα από την Ελλάδα, που κάθε μέρα φέρνουμε στο τραπέζι κάθε οικογενείας

Στη Lidl μοιραζόμαστε με τους φίλους μας και αυτούς που αγαπάμε όλα τα καλά

Στα καταστήματα της LIDL κάθε μέρα θα βρείτε αγνά, ποιοτικά, θρεπτικά γαλακτοκομικά προϊόντα από την ελληνική φύση με την επωνυμία ΓΑΛΠΟ και Τρεις Βοσκοί. Η σειρά ΓΑΛΠΟ περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα γάλα, φέτα, λευκό τυρί, και γιαούρτι και η σειρά Τρεις Βοσκοί γραβιέρα Κρήτης, κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, ημίσκληρο τυρί, καπνιστό τυρί και κεφαλοτύρι.  Όλα τα προϊόντα έχουν πλούσια αυθεντική γεύση, υψηλή διατροφική αξία και ξεχωριστή ποιότητα.



Τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΓΑΛΠΟ και Τρεις Βοσκοί παράγονται από καταξιωμένους Έλληνες παραγωγούς που τηρούν όλους τους απαραίτητους ελέγχους και κανόνες υγιεινής, από την παστερίωση μέχρι και την τυποποίηση.

Η εταιρεία ΚΟΛΙΟΣ αποτελεί έναν από τους προμηθευτές της Lidl στην γκάμα των γαλακτοκομικών προϊόντων και μια από τις δυναμικότερες ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων και τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες του κλάδου στην Ευρώπη. Σήμερα κατέχει στην Ελλάδα εξέχουσα θέση στην παραγωγή τυριών και την πρώτη θέση στις εξαγωγές Φέτας Π.Ο.Π.
Στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΚΟΛΙΟΣ στο Λιμνότοπο Πολυκάστρου Κιλκίς, με καλυμμένη επιφάνεια 46.000 τμ., επεξεργάζεται το φρέσκο πρόβειο, κατσικίσιο και αγελαδινό γάλα, το οποίο συλλέγει η εταιρεία καθημερινά από επιλεγμένες και ελεγχόμενες κτηνοτροφικές μονάδες των 15 νομών της Μακεδονίας και της Θράκης και άλλων περιοχών της Ελλάδας. Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και αυτοελέγχου που εφαρμόζει η εταιρεία είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα: ISO 22000, ISO 9001:2008, BRC, IFS, καθώς επίσης AGROCERT και BIO HELLAS



Πριν από λίγες μέρες μια ομάδα εκπροσώπων των Μέσων μαζί με τα στελέχη της LIDL επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΚΟΛΙΟΣ όπου και βίωσε μια μοναδική εμπειρία, γνώρισε από κοντά όλα τα στάδια της παραγωγής, παρακολούθησε τη διαδικασία που ακολουθείται από τη παραλαβή του γάλατος στο εργοστάσιο μέχρι το τελικό αποτέλεσμα και δοκίμασε τα ποιοτικά προϊόντα ΓΑΛΠΟ και Τρεις βοσκοί, σε ένα εξαιρετικό πρωινό
Τα γαλακτοκομικά αποτελούν το βασικό κομμάτι της καθημερινής διατροφής μας, γι΄αυτό και η LIDL δημιούργησε μια εξαιρετικής ποιότητας σειρά γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, γιατί θέλει να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής γευστικής και ποιοτικής αξίας αντάξια των δικών του απαιτήσεων.
Έτσι, είστε σίγουροι ότι προσφέρετε κάθε μέρα στην οικογένεια σας ό,τι καλύτερο!»


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία