BACK TO
TOP
Business

Στις 22 Γενάρη επιστρέφουν οι απολυμένοι των Λιπασμάτων

Ανήμερα των Θεοφανίων οι τελευταίοι από τους 180 απολυμένους υπέγραψαν το ιδιωτικό συμφωνητικό.

Υπογράφουν συμφωνητικά ως 5 Γενάρη οι απολυμένοι ΒΦΛ

3
0

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου επιστρέφουν οι απολυμένοι των Λιπασμάτων στις θέσεις εργασίας που κατείχαν στο εργοστάσιο μετά τη συμφωνία που επετεύχθη στο υπουργείο Εργασίας.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Βογιατζίδης σημείωσε πως «πρώτα ο Θεός στις 22 του μηνός βάσει των όσων έχουν συμφωνηθεί στο υπουργείο Εργασίας θα πρέπει να πάμε στην εργασία μας. Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κ. Νεφελούδης έχει δηλώσει σε μέσα ενημέρωσης ότι θα παρών την Δευτέρα στο εργοστάσιο, πρώτη ημέρα επιστροφής μας σε αυτό, δεν έχω κάποια επιβεβαίωση επ΄ αυτού. Για μας θα ήταν ότι καλύτερο να είναι εδώ και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας προκειμένου και ο ίδιος να επιβλέψει το ότι η όλη διαδικασία κυλάει ομαλά και θα επανέλθουμε στις θέσεις εργασίας μας».

Πρόθεση ορισμένων να αποχωρήσουν

Ο ίδιος διευκρίνισε επίσης πως «ένας μικρός αριθμός εργαζομένων έχει δηλώσει πρόθεση να αποχωρήσει αν η εταιρία δώσει κάποια κίνητρα. Είμαστε σε μια συζήτηση λοιπόν με την εταιρία προκειμένου να δούμε και αν οι εργαζόμενοι αποδεχτούν κάποια πρόταση που θα γίνει από πλευράς της εταιρίας. Εξάλλου υπάρχει και η δέσμευση της εταιρίας ότι για ένα χρόνο θα τρέξει και κάποιο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, όπου αυτό θα καθοριστεί στο επόμενο χρονικό διάστημα. Η δουλειά μας είναι πράγματι πάρα πολύ δύσκολη, επικίνδυνη και για αυτό απαιτείται να γίνεται με όρους ασφαλείας και με όρους σεβασμού προς το προσωπικό, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή λειτουργία και των μονάδων αλλά και όλων των εγκαταστάσεων. Κύριο μέλημά μας όλο το προηγούμενο διάστημα που δουλεύαμε στη βιομηχανία ήταν η ασφάλεια. Αυτό θα συνεχίσει να είναι και το επόμενο διάστημα, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία