BACK TO
TOP
Business

Σε νέα διυπουργική υπό τον Τσίπρα το μέλλον της ΕΒΖ

Σε δεύτερη – μέσα σε λίγες ημέρες – διυπουργική επιτροπή υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, θα εξεταστεί το μέλλον της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ).

Σε νέα διυπουργική υπό τον Τσίπρα το μέλλον της ΕΒΖ

7
0

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός, θα συναντηθεί εκ νέου με τους συναρμόδιους υπουργούς, τέσσερις ημέρες μετά την πρώτη σύσκεψη που έγινε την περασμένη Παρασκευή για το ίδιο θέμα, προκειμένου να αξιολογηθούν τα δεδομένα και να ληφθούν αποφάσεις, “αποκλειστικά προς την κατεύθυνση διατήρησης της Βιομηχανίας και των εργοστασίων της αλλά και του παραγωγικού χαρακτήρα της”, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΡΤ, πρώτης προτεραιτότητας χαρακτηρίζεται το ζήτημα της άμεσης εξόφλησης των παραγωγών. Στη σύσκεψη θα εξεταστούν ξανά οι προτάσεις συνεργασίας που υπάρχουν από ενδιαφερόμενους στρατηγικούς επενδυτές, καθώς η επίτευξη μίας συμφωνίας θα αποκαθιστούσε τη ρευστότητα της εταιρείας, η οποία είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς της.«Γίνεται κάθε προσπάθεια για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης με στόχο να παραμείνει πυλώνας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας», διαμηνύουν κύκλοι της κυβέρνησης εν όψει και της σύσκεψης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία