BACK TO
TOP
Business

Μαζί British American Tobacco Hellas και Nobacco στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Η British American Tobacco Hellas, μέλος του Ομίλου που ηγείται της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων ατμίσματος, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με τη NOBACCO, τη μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων του κλάδου στην Ελλάδα, φέρνοντας στην ελληνική αγορά τα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά τσιγάρα του Ομίλου, Vype.

Μαζί British American Tobacco Hellas και Nobacco στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

2
0

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σύντομα, οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα  να αγοράζουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα της British American Tobacco από όλα τα καταστήματα και το δίκτυο πωλήσεων της NOBACCO. Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμη φορά τις διαρκείς επενδύσεις και τη δέσμευση της British American Tobacco στην ελληνική οικονομία.

Η British American Tobacco  είναι η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος παγκοσμίως, με μια ευρεία γκάμα σε αυτήν την κατηγορία. Το Vype είναι διαθέσιμο σε εννέα χώρες σήμερα και σύντομα οι καταναλωτές στην Ελλάδα θα μπορούν να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τα προϊόντα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Juan José Marco, σχολιάζοντας αυτή τη σημαντική συνεργασία, δήλωσε: «Η στρατηγική μας επικεντρώνεται στην προσφορά μιας ευρείας γκάμας προϊόντων καπνού αλλά και πέρα από αυτά. Η φράση ‘πέρα από αυτά’ αναφέρεται στην προσφορά μιας γκάμας καινοτόμων προϊόντων, με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο συγκριτικά με τα συμβατικά τσιγάρα. Την ανάγκη αυτή έρχονται να καλύψουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μας προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία με τη NOBACCO, μια εταιρεία γνωστή για τον ηγετικό της ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς ατμίσματος. Το μέγεθος και ο ηγετικός ρόλος της NOBACCO στη λιανική αγορά των προϊόντων ατμίσματος, την καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη. Την ίδια στιγμή, ως ελληνική εταιρεία, η συνεργασία αυτή τονίζει τη συνεχή δέσμευσή μας στην ελληνική οικονομία».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή να συνεργαζόμαστε με τη British American Tobacco, τη μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος παγκοσμίως. Η εμπιστοσύνη του σημαντικού αυτού Ομίλου έρχεται ως αναγνώριση της εδραιωμένης θέσης της NOBACCO στην ελληνική αγορά προϊόντων ατμίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα της British American Tobacco θα ενισχύσουν τις επιλογές των καταναλωτών στην κατηγορία ατμίσματος και θα φέρουν νέες και καινοτόμες προσφορές στους καταναλωτές μέσω των καταστημάτων της NOBACCO. Το μέγεθος της British American Tobacco, οι επενδύσεις και η έρευνα που έχει κάνει στα προϊόντα ατμίσματος,  διασφαλίζει ότι οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεση τους τα πλέον καινοτόμα ατμιστικά προϊόντα».

 

Σχετικά με τη British American Tobacco

H British American Tobacco είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνής εταιρείες στον κλάδο των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών (FMCG), παρέχοντας προϊόντα καπνού και νικοτίνης σε εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Ο Όμιλος απασχολεί πάνω από 55.000 ανθρώπους, διαθέτει εργοστάσια σε 42 χώρες και κατέχει ηγετική θέση σε πάνω από 55 χώρες. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Όμιλο στον τομέα των προϊόντων ατμίσματος παγκοσμίως με βάση τα έσοδα του 2017.Το στρατηγικό της χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει διεθνώς γνωστά εμπορικά σήματα τσιγάρων αλλά και μια αυξανόμενη γκάμα προϊόντων νέας γενιάς. To 2017 ο Όμιλος ανακοίνωσε έσοδα £20 εκατ. και κέρδη από τις δραστηριότητες, ύψους £6,5 δισ. Τον Ιούλιο του 2017, η British American Tobacco p.l.c. εξαγόρασε το υπόλοιπο 57,8% της Reynolds American Inc., δημιουργώντας μια ισχυρή, παγκόσμια εταιρεία καπνού και νικοτίνης.

 

Σχετικά με τη British American Tobacco Hellas

Η British American Tobacco Hellas είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού, με σημαντική συμβολή στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες.

 

Σχετικά με τη NOBACCO

Η Nobacco, ηγετική εταιρεία στην ελληνική αγορά προϊόντων ατμίσματος, ιδρύθηκε το 2008. Είναι μια από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες και ηγέτιδα δύναμη στην ελληνική αγορά προϊόντων ατμίσματος.  Διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων και σημείων πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα, η εταιρεία έχει καταφέρει να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στον κλάδο, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα καινοτόμων και πιστοποιημένων προϊόντων στους καταναλωτές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία