BACK TO
TOP
Business

Αλλαγές στο ΔΣ της Syngenta

Νέος πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας διορίζεται ο Γκαονίνγκ Φρανκ Νινγκ.

Αλλαγές στο ΔΣ της Syngenta

0
0

Με νέα σύνθεση το ΔΣ της Syngenta μετά την αποχώρηση του Γιανξίν Ρεν από Συμβούλιο. Την θέση του αναλαμβάνει ως νέος πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας ο Γκαονίνγκ Φρανκ Νινγκ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, ο Γκαονίνγκ Φρανκ Νινγκ εκλέχθηκε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Πρόσφατα ο κ. Νινγκ διορίστηκε ως Πρόεδρος της China National Chemical Corporation Limited (ChemChina). Από τον Δεκέμβριο του 2015, ο κ. Νινγκ υπηρέτησε ως πρόεδρος της Sinochem Group Co. Ltd, ενώ πριν από αυτό ο κ. Νινγκ ήταν πρόεδρος της COFCO και αντιπρόεδρος και πρόεδρος της China Resources (Holdings) Co. Ltd. Ο κ. Νινγκ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς ηγέτες της Κίνας. Είναι συμπροεδρεύων στην APEC Business Advisory Council (ABAC), πρόεδρος στο APEC China Business Council και Εκτελεστικός Διευθυντής στο Διεθνές Συμβούλιο Εμπορίου (ICC). Ο κ. Νινγκ έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA από το Τμήμα Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ ενώ είναι πιστοποιημένος ανώτερος μηχανικός διεθνών επιχειρήσεων.

Ο Γιούργκ Βίτμερ, επικεφαλής ανεξάρτητος διευθυντής της Syngenta AG υποστήριξε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ρεν για την εξαιρετική συνεισφορά του στην Syngenta. O πρόεδρος Ρεν θα μνημονεύεται ως ο βασικός αρχιτέκτονας της επιτυχούς εξαγοράς της Syngenta από την ChemChina, κίνηση καθοριστική για το μέλλον της εταιρείας. Είναι χαρά μας να καλωσορίσουμε τον κ. Νινγκ, που είναι ένας πολύ έμπειρος ηγέτης μεγάλων επιχειρήσεων και βαθειά γνώση στις δυναμικές της κινεζικής αγοράς και με μια μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση πολύ επιτυχημένων αγροτικών και χημικών εταιρειών».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία