BACK TO
TOP
Business

Καμπάνια ενημέρωσης Creta Farms για το νωπό κρέας

Την παραγωγή φρέσκου κρέατος παρουσιάζει η εταιρεία Creta Farms συνεχίζοντας την καμπάνια ενημέρωσης των καταναλωτών για την ασφάλεια των τροφίμων.

Creta Farms: Καμπάνια ενημέρωσης «Καθαρό κρέας»

2
2
Η Creta Farms, που αποτελεί το νούμερο 1 καθετοποιημένος παραγωγός χοιρινού, στο πλαίσιο της εκστρατείας που είχε ξεκινήσει με θέμα «καθαρό κρέας», παρουσιάζει την παραγωγή φρέσκου κρέατος μέσω της προβολής των κύριων σταδίων παραγωγής του. Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής αυστηρών ποιοτικών ελέγχων αποδεικνύει ότι επιμένει στην κορυφαία ποιότητα, προσφέροντας ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές.

Με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, η Creta Farms παράγει φρέσκο κρέας κάτω από τις αυστηρότατες συνθήκες υγιεινής, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εκτάσεως 200.000m2. Τόσο το κρέας όσο και οι ζωοτροφές ελέγχονται βάση συγκεκριμένου πλάνου για τη διασφάλιση της ποιότητας και επιβεβαίωσης των προδιαγραφών τους, ενώ παράλληλα τηρείται πλήρες σύστημα ιχνηλασιμότητας σε όλα τα στάδια.

Πιο συγκεκριμένα, η Creta Farms όπως ανακοίνωσε, παράγει φρέσκο κρέας σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα και εφαρμόζει τουλάχιστον 13 διαφορετικές κατηγορίες ελέγχων από το στάδιο παραγωγής της ζωοτροφής μέχρι και την παραγωγή του χοιρινού κρέατος. Επιπρόσθετα, έχει πιστοποιηθεί από τον αναγνωρισμένο φορέα Πιστοποίησης Lloyd’s Register στην εφαρμογή των απαιτήσεων 4 Προτύπων Συστημάτων, και συγκεκριμένα του ISO 9001:2008 για τη διαχείριση της ποιότητας, του ISO 22000:2005 για την ασφάλεια τροφίμων και του ISO 14001:2004 για την περιβαλλοντική διαχείριση των αποβλήτων. Επιπλέον, διαθέτει και πιστοποίηση για την παραγωγή ζωοτροφών που δεν περιέχουν, δεν αποτελούν και δεν παράγονται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Ε.Ε. 1829 & 1830/2003.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Creta Farms διακηρύσσει την ποιότητα και υπεροχή του παραγόμενου φρέσκου κρέατός της, παράμετροι οι οποίες διασφαλίζονται σε όλα τα στάδια παραγωγής, από την παρασκευή της ζωοτροφής, την εκτροφή των ζώων, τη γονιμοποίησή τους, αλλά και τη γέννηση και το μεγάλωμά τους. Ο χρόνος από τη σφαγή έως και τη διανομή στα κρεοπωλεία των καταστημάτων δεν ξεπερνά τις 48 ώρες. Τα παραπάνω στάδια είναι απολύτως ελεγχόμενα από την Creta Farms.

Τα βήματα για υγιεινό κρέαςΟ Πρόεδρος της Creta Farms κ. Εμμανουήλ Δομαζάκης δήλωσε ότι  «στην Creta Farms γνωρίζουμε από κρέας και δικαιώνουμε την επιμονή των καταναλωτών, μέσω της κορυφαίας ποιότητάς μας. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τα βασικά στάδια παραγωγής φρέσκου κρέατος, όπως πραγματοποιούνται μέσω αυστηρότατων ποιοτικών ελέγχων στην καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής μας, από την τροφή του ζώου έως το τελικό προϊόν, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας που έχουμε ήδη ξεκινήσει για καθαρό κρέας».

Η μακρά ιστορία της εταιρίας βασίστηκε στη βαθιά γνώση των ιδρυτών της, τόσο για την πρώτη ύλη του κρέατος όσο και για το τελικό προϊόν, την επιδίωξή τους για καινοτομικά προϊόντα βασισμένα σε αγνά συστατικά, την πίστη τους στην κρητική διατροφή και το όνειρό τους να γίνουν πρεσβευτές της ταξιδεύοντάς τη εκτός συνόρων. Η Creta Farms, αμιγώς ελληνική εταιρία, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα
Creta Farms Η Creta Farms, μία αμιγώς ελληνική εταιρία που ξεκίνησε από την Κρήτη, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Πλέον, έχει παρουσία σε 14 χώρες (Ελλάδα, ΗΠΑ, Ισπανία, Σκανδιναβικές και Βαλτικές χώρες, Ιταλία,  Ελβετία, Αυστρία,  Σλοβενία και Κροατία), ενώ έχει κατοχυρώσει πατέντα ευρεσιτεχνίας για τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Στόχος της Creta Farms είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν το προφίλ των ελληνικών επιχειρήσεων παγκοσμίως
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

03-06-2013 18:09Δάκος

Άντε μπράβο και μια ετιαρεία που σέβεται τον καταναλωτή. Όχι σαν τον Νίκα και τον Υφαντή. Αλήθεια μ' αυτούς τί γίνεται;

Απάντηση

01-06-2013 22:24Χαρακτηριστικός

Και πολύ καλά κάνει. Η Creta έχει τα καλύτερα και γευστικότερα αλλαντικά, καιρός να τα προωθήσει κατάλληλα. Γιατί τόσα χρόνια ψωνίζαμε με βάση τις διαφημίσεις του...Gummy Bear και τί καταλάβαμε; Ο Νίκας και ο Υφαντής μας είχαν φλομώσει στο άλογο. Η Creta είναι η μόνη εταιρεία που βρέθηκε πεντακάθαρη και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία