BACK TO
TOP
Πολιτικές

Την κατασκευή σκληρού σιταριού σε εργοστάσιο εξετάζει γερμανική εταιρεία

Οι προβλεπόμενες μεγάλες απώλειες σκληρού σιταριού οδήγησε την γερμανική εταιρεία επεξεργασίας αλεύρου Mühlenchemie να ψάξει εναλλακτικές λύσεις για τους παρασκευαστές ζυμαρικών.

Την κατασκευή σκληρού σιταριού σε εργοστάσιο εξετάζει γερμανική εταιρεία

41
0
Οι διεθνείς αποδόσεις σκληρού σιταριού έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, με την Επιτροπή Σιταριού της Βόρειας Ντακότα να προβλέπει τη μικρότερη σοδειά σκληρού σε 13 χρόνια. Την ίδια ώρα, οι κορυφαίοι παραγωγοί σκληρού, Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία, αναμένουν μειωμένες σοδειές, σύμφωνα με την Επιτροπή

Σαν αποτέλεσμα, η μεταποιητική βιομηχανία αναμένεται να δεχθεί πιέσεις το 2015, και hη γερμανική εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να επενδύσει σε ένα εργοστάσιο ζυμαρικών προκειμένου να ανταπεξέλθει στην πελατειακή ζήτηση.  

To πιλοτικό εργοστάσιο της εταιρείας Pavan θα επιτρέπει την προσομοίωση της βιομηχανικής επεξεργασίας. Η προσέγγιση αυτή του δίνει τη δυνατότητα να συνδράμει τους παρασκευαστές ζυμαρικών στον συνδυασμό ποιότητας και οικονομίας σε δύσκολες εποχές, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.

«Πολλοί παρασκευαστές ζυμαρικών θα πρέπει να εργαστούν με κατώτερες ποιότητες σκληρού σιταριού ή να καταφύγουν σε μίξεις ζυμαρικών με αλεύρι για ψωμί, διακινδυνεύοντας την απώλεια της ποιότητας», δήλωσε η εταιρεία

Πηγή: bakeryandsnacks.com
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία