BACK TO
TOP
Δρώμενα

Yoleni’s και Τατιάνα Μπλάτνικ στηρίζουν το έργο του «Μπορούμε»

Τη συνεργασία τους για τη δημιουργία σειράς καλαθιών δώρου «Taste of Greece», μέρος των εσόδων των οποίων θα στηρίξουν το έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», ανακοίνωσαν η Τατιάνα Μπλάτνικ και η Yoleni’s (www.yolenis.com)

Yoleni’s και Τατιάνα Μπλάτνικ στηρίζουν το έργο του «Μπορούμε»

1
0
«Ανταποκριθήκαμε με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της κ. Μπλάτνικ, η οποία, εκτός του ότι είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένη σε θέματα επισιτιστικής στήριξης, τυχαίνει να είναι λάτρης τόσο της μεσογειακής διατροφής όσο και των ελληνικών προϊόντων συγκεκριμένα», δήλωσε ο Νικόλαος Πίπας, Γενικός Διευθυντής της Yoleni’s. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για το συγκεκριμένο project, που μας επιτρέπει να συνδράμουμε το έργο μιας οργάνωσης που, επί σειρά ετών, προσφέρει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο στους ασθενέστερους συμπολίτες μας»

Η Τατιάνα Μπλάτνικ συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το 'Μπορούμε' για τη δημιουργία του ομότιτλου βιβλίου μαγειρικής «A Taste of Greece» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2016 από τον εκδοτικό οίκο teNeues και παρουσιάζει τις αγαπημένες συνταγές, αναμνήσεις και παραδόσεις της Ελλάδας 36 διεθνών προσωπικοτήτων. «Οι όμορφες ιδέες, ιδίως όταν είναι για καλό σκοπό, δρουν πολλαπλασιαστικά. Μετά την τόσο θερμή υποδοχή του βιβλίου, θελήσαμε να δώσουμε συνέχεια στην προσπάθειά μας», είπε η κ. Μπλάτνικ. «Είναι τιμή για μένα να ενώνω τις δυνάμεις μου με τόσο αξιόλογους ανθρώπους στο χώρο της κοινωνικής δράσης και τώρα της επιχειρηματικότητας με σκοπό να στηρίξουμε όσους το έχουν περισσότερη ανάγκη και παράλληλα, να προβάλουμε στο εξωτερικό κάποια από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, όπως τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της»

Το 'Μπορούμε', που ιδρύθηκε στην Αθήνα στις αρχές του 2012 και έκτοτε δραστηριοποιείται σε ολόκληρη τη χώρα, είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει στόχο τη μείωση της σπατάλης περισσευούμενου φαγητού και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα. Για το σύνολο την δράσεων της, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, έχει συνεργαστεί με πάνω από 200 εθελοντές.

Η σειρά καλαθιών «Taste of Greece» παρουσιάζεται αναλυτικά στον ιστότοπο της Yoleni’s και είναι διαθέσιμη για αποστολή στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α..

Πληροφορίες για την Yoleni’s:Το www.yolenis.com είναι το πρωτοπόρο ελληνικό ηλεκτρονικό delicatessen με περισσότερα απο 2000 αυθεντικά προϊόντα τοπικού χαρακτήρα περισσοτέρων από 180 μικρών παραγωγών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ξεκίνησε το 2013 με προσήλωση στην προώθηση των προϊόντων της Ελληνικής γης, αναδεικνύοντας διεθνώς τον γαστρονομικό πλούτο μας. Τα ιδιαίτερα αυτά προϊόντα απολαμβάνουν ήδη καταναλωτές σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και, από το φθινόπωρο του 2015, στις Η.Π.Α., μέσα σε 16 έως 36 ώρες από την παραγγελία! Οι δράσεις της Yoleni's επεκτείνονται στην παροχή υπηρεσιών εταιρικού δώρου, με ευρύ δίκτυο πελατών, και στην κάλυψη εξαγωγικών projects, υποστηρίζοντας με προϊόντα και τεχνογνωσία συνεργάτες σε όλον τον κόσμο. Τα επόμενα μεθοδικά βήματα ανάπτυξης αφορούν επέκταση μέσω σημείων λιανικής, ξεκινώντας σύντομα με πρότυπο χώρο της Ελληνικής γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και άνοιγμα σε νέες αγορές που ως σήμερα δεν έχει φυσική παρουσία, όπως οι Η.Π.Α.

Στην αναγνωρισιμότητα και στην ανάπτυξη της Yoleni’s σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (https://www.hellenicaward.com/en/), το οποίο η εταιρεία έλαβε τον Ιούνιο του 2015, προκαλώντας το ενδιαφέρον νέων αγορών για συνεργασία σε επίπεδο αντιπροσώπευσης. Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, που στόχο έχει την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στην Ελλάδα, στηρίζει τις βραβευμένες επιχειρήσεις και τους παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση.
Πληροφορίες για το 'Μπορούμε': Το 'Μπορούμε' είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει στόχο τη μείωση της σπατάλης περισσευούμενου φαγητού και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα μέσω προγραμμάτων που περιλαμβάνουν:
•τη διάσωση και προσφορά τροφίμων και φαγητού μέσω του μηχανισμού του 'Μπορούμε' σε διάφορα επίπεδα της επισιτιστικής αλυσίδας («Διάσωση & Προσφορά Τροφίμων», «Μπορούμε στο Χωράφι», «Μπορούμε στη Λαϊκή»
•την ενημέρωση σχετικά με το φαινόμενο της σπατάλης τροφίμων και την ενίσχυση της πρόληψης κατά του φαινομένου («Πρόγραμμα ενημέρωσης Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη», «Μπορούμε στο Σχολείο», «Μπορούμε στη Γειτονιά»
•την επισιτιστική στήριξη των ανθρώπων με την μεγαλύτερη διατροφική ανασφάλεια («Είμαστε Οικογένεια»
Από την αρχή της λειτουργίας της οργάνωσης στις αρχές του 2012, έχουν προσφερθεί, μέσα από το δίκτυο της, πάνω από 9.000.000 μερίδες σε όλη την Ελλάδα και πλέον δικτυώνονται κατά μέσο όρο 19.000 μερίδες την ημέρα. Λόγω του καινοτόμου συστήματος διάσωσης τροφίμων και προσφοράς του 'Μπορούμε', κάθε 1€ του συνολικού λειτουργικού κόστους της οργάνωσης αντιστοιχεί σε 40 μερίδες φαγητού.

Όραμά του 'Μπορούμε' είναι η ανάπτυξη ενός κοινωνικού κινήματος μείωσης της σπατάλης φαγητού και ταυτόχρονα αύξησης της επισιτιστικής στήριξης ανθρώπων σε ανάγκη, με βάση την εθελοντική προσφορά
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία