BACK TO
TOP
Δρώμενα

Προσφορά ζωής από ΕΒΟΛ στο Αχιλλοπούλειο

Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου το μηχάνημα λιθοτριψίας, που δώρισε ο αγροτικός συνεταιρισμός Βόλου-ΕΒΟΛ, μετά από σχετικό αίτημα του νοσοκομείου, σε μια κίνηση που αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό προφίλ της οργάνωσης.

Προσφορά ζωής από ΕΒΟΛ στο Αχιλλοπούλειο

0
0

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο αγροτικός συνεταιρισμός Βόλου – ΕΒΟΛ, μετά από σχετικό αίτημα του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, ότι χρειάζεται ένα πολύ σημαντικό μηχάνημα, το οποίο λείπει από την Ουρολογική Κλινική και το οποίο παρέχει τη δυνατότητα να γίνονται παρεμβάσεις λιθοτριψίας.

Ένα μηχάνημα το οποίο δεν υπάρχει σε κανένα νοσοκομείο της Θεσσαλίας και εξαναγκάζονται οι ασθενείς να μετακινούνται είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα ταλαιπωρούνται τα παιδιά με όλα τα επακόλουθα , όπως κόστος μετακίνησης, κλπ

Επίσης, το μηχάνημα αυτό συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση επιφανειακών όγκων.


Ο πρόεδρος της οργάνωσης λαβών την επιστολή-αίτημα έφερε το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο απεφάσισε ομόφωνα ,ε τη σύμφωνη γνώμη των υπηρεσιακών παραγόντων της οργάνωσης να αγοράσει το μηχάνημα και να το δωρίσει στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Έγιναν οι σχετικές διαδικασίες και με συνεργασία των υπηρεσιακών παραγόντων της οργάνωσης και του νοσοκομείου έγινε έρευνα αγοράς και κατέληξαν στην εταιρεία και τον τύπο του μηχανήματος.  

Επελέγη το καλύτερο και δόθηκε η σχετική παραγγελία.

Υπογράφηκε η σύμβαση και κατεβλήθη η προκαταβολή.

Το κόστος του μηχανήματος ανέρχεται στο ποσό των 58.000 ευρώ

Το μηχάνημα αυτό θα βρίσκεται μέχρι τέλος Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο του Βόλου για να τεθεί άμεσα σε λειτουργία και να βοηθήσει αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ Βόλου και του ΕΒΟΛ

Ο πρόεδρος Νικήτας Πρίντζος  


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία