BACK TO
TOP
Δρώμενα

Ζεστασιά σε σχολεία θα προσφέρει η Παπαστράτος

Το ποσό των 70.000 ευρώ θα προσφέρει η εταιρεία Παπαστράτος για τη κάλυψη των εξόδων θέρμανσης σε σχολεία καπνοπαραγωγικών περιοχών.

Ζεστασιά σε σχολεία θα προσφέρει η Παπαστράτος

0
0

Η εταιρεία αναλαμβάνει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων για το σκοπό αυτό σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ» που θα κάνει την τελική επιλογή των σχολείων με βάση κριτήρια που συμφωνήθηκαν με την Παπαστράτος.

Βάζοντας η ίδια την αρχή με την προσφορά της  η εταιρεία στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης 30 σχολείων σε καπνοπαραγωγικές περιοχές των νομών Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Πιερίας, Ροδόπης και Σερρών.

Σχετικά με την πρωτοβουλία αυτή ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νικήτας Θεοφιλόπουλος ανέφερε: «Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια των κρατικών φορέων και να στηρίξουμε τους καπνοκαλλιεργητές με τους οποίους μας συνδέουν ιστορικοί δεσμοί. Ευελπιστώ ότι στην πρωτοβουλία μας αυτή θα ανταποκριθούν και άλλες εταιρείες και ιδιώτες ώστε να επεκταθεί πανελλαδικά σε περιοχές που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση».

Εταιρίες ή ιδιώτες που θέλουν να συνεισφέρουν στην προσφορά  πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία, μπορούν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού. 124002002007025

Δικαιούχος: ΔΕΣΜΟΣ Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο

ΙΒΑΝ: GR1101401240124002002007025

BIC: CRBAGRAA

Περισσότερες πληροφορίες: «ΔΕΣΜΟΣ», τηλ. 2108119365 ώρες 09.00-17.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

w: http://desmos.org/ 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία