BACK TO
TOP
Πολιτικές

Δεν μας εκφράζει η ΠΑΣΕΓΕΣ δηλώνει ο γ.γ. Δημήτρης Μελάς

Είναι η δεύτερη φορά (πρώτη φορά στο φύλλο της εφημερίδας σας 27 και 28 Σεπτέμβρη) που αποδίδονται στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και σε μένα προσωπικά, ανακριβείς και ανύπαρκτες δηλώσεις σχετικά με την αξία των δικαιωμάτων της νέας ΚΑΠ, μέσω της εφημερίδας σας.

Ολική μεταφορά με δύο κλίμακες στη νέα ΚΑΠ από το 2015

2
0
Οι συγκεκριμένες αναφορές για αξία δικαιώματος 45 ευρώ για αρόσιμες εκτάσεις και 11 ευρώ για βοσκοτόπους, που αποτελούν τμήμα (σενάριο) απεικονιστικής μελέτης της ΠΑΣΕΓΕΣ, ουδέποτε προκρίθηκαν, υιοθετήθηκαν ή ανακοινώθηκαν εκ μέρους του ΥΠΑΑΤ. Άλλωστε, θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο από πλευράς Υπουργείου να εκφράζεται δημόσια κι επανειλημμένα, δια της πολιτικής του ηγεσίας, υπέρ της σοβαρής ενίσχυσης της κτηνοτροφίας με όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΚΑΠ και παράλληλα να αναφέρεται σε δικαίωμα βοσκοτόπων 11 ευρώ/στρ.

Οι προτάσεις του Υπουργείου για τη νέα ΚΑΠ θα τεθούν σε ευρεία διαβούλευση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς οι οποίοι θα συμβάλλουν στην διαμόρφωση των τελικών επιλογών που θα κατατεθούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι την 01-08-2014
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία