BACK TO
TOP
Πολιτικές

«Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» για τη Καβάλα

Πενήντα νέα ονόματα υποψήφιων συμβούλων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Τοπικά Συμβούλια παρουσίασε το πρωί της Κυριακής σε εκδήλωση στη Νέα Καρβάλη, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση», υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Βαγγέλης Παππάς.

«Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» για τη Καβάλα

1
0
Τα ζητήματα βελτίωσης των υποδομών, της στήριξης της πρωτογενούς παραγωγής και της ανάσχεσης της ανεργίας θα αποτελέσουν τους κεντρικούς άξονες με τους οποίους θα κατέλθει η δημοτική παράταξη με επικεφαλή το Β. Παπππά.
Ο κ. Παππάς διαμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση: «Δεν πρόκειται να τάξουμε σε κανέναν πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε. Δεν τάζουμε δουλειές αλλά αγώνες, διότι τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτώνται
Έχω διαισθανθεί ότι ήδη τα υπόγεια ρεύματα έχουν αρχίσει να… «δουλεύουν», υπόγεια ρεύματα που θα βγουν επάνω και θα τα παλέψουμε, όπως ξέρουμε εμείς να παλεύουμε. Θα φανερωθούν, θέλουν δε θέλουν! Δεν θυμόμαστε τους αγώνες μόνο λίγες μέρες πριν τις εκλογές και δεν χρειαζόμαστε συμβουλάτορες για να μας πουν πώς να μιλάμε ώστε να κοροϊδέψουμε τους πολίτες και να ξεπεράσουμε την περίοδο των εκλογών. Μας ενδιαφέρουν τα προβλήματα, τα καταγράφουμε και θα είμαστε αποτελεσματικοί διότι, έχουμε τα χαρακτηριστικά που μας οδηγούν στις λύσεις. Είμαστε αγωνιστές, ορθολογιστές και πάνω από όλα αποτελεσματικοί».
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία