BACK TO
TOP
Πολιτικές

Ένας γραμματέας για ΚΑΠ και Προγράμματα

Κραδασµούς στα υψηλά κλιµάκια Αχαρνών και Καβάλας δηµιουργεί το νέο οργανόγραµµα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης µε βάση το οποίο οι γραµµατείς που θα µείνουν στο «στρατηγείο» θα είναι τελικά δύο αντί των τριών που είναι σήµερα, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα της εφημερίδας Agrenda.

Γενικός γραμματέας του ΥΠΑΑΤ ο Μόσχος Κορασίδης

0
0

Πιο συγκεκριµένα, µετά από µακρά διαβούλευση µε το υπουργείο ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης, ο Γιώργος Καρασµάνης φαίνεται να έπεισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι σε ένα υπουργείο που διαχειρίζεται κοινοτικούς πόρους της τάξεως των 20 δισεκ. ευρώ δεν θα µπορούσε να µην έχει ξεχωριστό γενικό γραµµατέα γι’ αυτή την υπόθεση.

Κάπως έτσι, φαίνεται να εξασφαλίστηκε ότι εκτός από τη θέση του γενικού γραµµατέα (προσωπικού και πολιτικής) θέση που διατηρεί σήµερα ο Μόσχος Κορασίδης, το οργανόγραµµα εξασφαλίζει µια µόνο ακόµα θέση γραµµατέα (για Κοινή Αγροτική Πολιτική και ∆ιαρθρωτικά Προγράµµατα), θέση η οποία θα παιχθεί πιθανότατα ανάµεσα στον σηµερινό γενικό γραµµατέα ∆ηµήτρη Μελά και τον ειδικό γραµµατέα (∆ιαχειριστικές Αρχές) ∆ηµήτρη Ιατρίδη.

Σηµειωτέον ότι µε βάση το οργανόγραµµα οι ανεξάρτητες µέχρι σήµερα ∆ιαχειριστικές Αρχές που λειτουργούν σε ξεχωριστό κτίριο στην οδό Καβάλας, µετατρέπονται σε απλή διεύθυνση της Κεντρικής Υπηρεσίας (οδός Αχαρνών), πράγµα το οποίο έχει ξεσηκώσει µεγάλες αντιδράσεις από τους «προνοµιούχους» υπαλλήλους των διαρθρωτικών προγραµµάτων. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία