BACK TO
TOP
Πολιτικές

Σε τεντωμένο σχοινί οι εκλογές στη ΝΔ

Σε μια κλωστή κρέμονται οι εκλογές στη Ν.Δ. καθώς η συνεδρίαση της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής (ΚΕΦΕ) την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, δεν έκλεισε το ζήτημα της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών και της εταιρείας που θα τις διοργανώσει, ενώ ταυτόχρονα ανέδειξε και το ενδεχόμενο αλλαγής της διαδικασίας που έχει επιλεγεί.

Έως 15/3 αιτήσεις για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

3
0

Επί του παρόντος, θεωρείται πιθανό να επιλεγεί μια διαδικασία καταγραφής αποτελεσμάτων μέσω call center και όχι μέσω on line συστήματος, ενδεχόμενο που προκαλεί διαφωνίες μεταξύ των υποψηφίων.

Κατά πληροφορίες η ΚΕΦΕ έχει καταλήξει στην επιλογή της Vodafone για τη διεξαγωγή των εκλογών, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί σήμερα. Ωστόσο, η Ν.Δ. και η εταιρεία δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία για το τίμημα των εκλογών αφού απομένουν τεχνικά ζητήματα προς επίλυση.

Από τη Ν.Δ. εκφράζονται επιφυλάξεις για το αν υπάρχει η δυνατότητα να ανταποκριθεί το κόμμα στις οικονομικές απαιτήσεις της Vodafone και αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο να προκληθεί νέο ναυάγιο. Σε μια τέτοια περίπτωση η Ν.Δ. θα στραφεί σε εναλλακτική διαδικασία διοργάνωσης εκλογών μέσω τηλεφωνικού κέντρου call center, η οποία θα είναι οικονομικά χαμηλότερη, αλλά αμφίβολη ως προς το αν θα διασφαλίζει το αδιάβλητο της ψηφοφορίας.

Το ενδεχόμενο διεξαγωγής εκλογών μέσω call center επιτρέπει, όμως, να διεξαχθούν οι εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου, όπως ζητούν οι περισσότεροι υποψήφιοι, αφού η διαδικασία είναι απλούστερη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία