BACK TO
TOP
Πολιτικές

Πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη - Μεϊμαράκη μετά τις εσωκομματικές εκλογές

Την πρώτη τους κατ' ιδίαν συνάντηση, μετά την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΔ τον Ιανουάριο, θα έχουν την Τετάρτη 20 Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κκ. Κυριάκος Μητσοτάκης και Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή, στις 12:30.

Πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη - Μεϊμαράκη μετά τις εσωκομματικές εκλογές

1
0

Η συνάντηση πραγματοποιείται δύο εβδομάδες μετά τη συνέντευξη του πρώην προέδρου της ΝΔ και πρώην προέδρου της Βουλής, που προκάλεσε αμηχανία, αλλά και προβληματισμό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Β. Μεϊμαράκης, μιλώντας στον Real FM, είχε διαφωνήσει ανοιχτά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αλλά και με κεντρικές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ από την ημέρα της εκλογής του.

«Δεν έχω δει τον κ. Μητσοτάκη από την ημέρα της εκλογής του. Θέλω να έχω μια τακτική επαφή μαζί του, αλλά αυτό έγκειται στον ίδιο» ανέφερε, σημειώνοντας πάντως ότι μια τέτοια επικοινωνία πρέπει να γίνει επί της ουσίας και όχι για επικοινωνιακούς λόγους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία