BACK TO
TOP
Πολιτικές

Σύσκεψη Τσιρώνη με αγροτικούς φορείς στη Λαμία

Επίσκεψη στην Λαμία θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και με αγροτικούς φορείς της περιοχής.

Σύσκεψη Τσιρώνη με αγροτικούς φορείς στη Λαμία

0
0

Στις 10:00 το πρωί ο αναπληρωτής θα έχει συνάντηση εργασίας για θέματα της αρμοδιότητάς του με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη και υπηρεσιακούς φορείς, στο κτήριο της Περιφέρειας.

Στις 11:30 πμ θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Λαμιέων, Νίκο Σταυρογιάννη, στο Δημαρχείο, ενώ στις 12:15 μμ θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στις 13:00μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με τους αγροτικούς φορείς της Περιοχής στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, όπου θα συζητήσει μαζί τους προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής, αλλά και αυτά που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, καθώς επίσης και μέτρα που προωθεί το Υπουργείο, όπως για την βιολογική γεωργία και την περιαστική κτηνοτροφία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Λαμία, ο αναπληρωτής υπουργός θα πραγματοποιήσει παράλληλα συναντήσεις με αγρότες της περιοχής, μέλη των τοπικών κινήσεων των Οικολόγων Πρασίνων και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις 19:00 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη σε τοπικό κανάλι.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία