BACK TO
TOP
Πολιτικές

Προαπαιτούμενα και Μεσοπρόθεσμο σήμερα στις Επιτροπές της Βουλής

Στις συναρμόδιες επιτροπές της Βουλής εισέρχεται σήμερα στις 12 το μεσημέρι για επεξεργασία, το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα της δ’ αξιολόγησης και τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος 2019 - 2020.

Στη δημοσιότητα την Τετάρτη τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών

5
0

Το πολυνομοσχέδιο που αποτελείται από 120 άρθρα και έχει πάνω από 500 σελίδες συνοδευτικό υλικό, θα εισαχθεί σε τέσσερις Επιτροπές της Βουλής και ως εκ τούτου οι συνεδριάσεις θα γίνουν, λόγω χώρου, στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Πρόκειται για τις Διαρκείς Επιτροπές Οικονομικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου.

Η επεξεργασία και ολοκλήρωση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Διατάξεις για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων – Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022" θα γίνει με την διαδικασία του επείγοντος.

Προβλέπεται να εισαχθεί στην Ολομέλεια την Τετάρτη και η ψήφισή του, όπως αναμένεται με ονομαστική ψηφοφορία θα πρέπει να γίνει στις 15:00 την Πέμπτη 14 Ιουνίου ώστε να λάβει ΦΕΚ με την ίδια ημερομηνία.

Πηγή: Capital.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία