BACK TO
TOP
Πολιτικές

Σε μπαράζ συσκέψεων με αγροτικούς φορείς επιδίδεται ο Κοντός

Διαδοχικές επαφές με αγροτικούς φορείς πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αλ. Κοντός.

Σε μπαράζ συσκέψεων με αγροτικούς φορείς επιδίδεται ο Κοντός

0
0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων στήριξης των αγροτών και των Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων (ΑΣΟ) επισήμανε η αντιπροσωπεία της ΠΑΣΕΓΕΣ. Η Συνομοσπονδία κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της χώρας. Συγκεκριμένα, ζήτησε επέκταση της επιδότησης που δίνεται για τα δημητριακά, από τα 150 εκατ. ευρώ στα 200 εκατ. ευρώ, προκειμένου να συμπεριληφθούν και προϊόντα όπως το βαμβάκι και το ελαιόλαδο.

Αναλυτικά, η ΠΑΣΕΓΕΣ επέδωσε στον υπουργό υπόμνημα που αφορά στα παρακάτω Μέτρα στήριξης της ΠΑΣΕΓΕΣ για αγρότες και Συνεταιρισμούς

 

Νωρίτερα

Στη μία το μεσημέρι, ο υπουργός πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους, μέλη και τον πρόεδρο της ΕΑΣ Λειβαδιάς. Η αντιπροσωπεία της Ένωσης ζήτησε να συναντήσει τον υπουργό σε μια προσπάθεια να εκθέσει τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της περιοχής. Να σημειωθεί ότι "παρών" στη συνάντηση ήταν και ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελος Μπασιάκος.

Κατόπιν, στις 4 το απόγευμα ξεκίνησε η συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή αγώνα της Λοκρίδας. "Παρών" στη συνάντηση και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, κ. Κώστας Σκιαδάς.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία