BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Φεύγει για τον τίτλο ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη στα Πηγάδια

Με γκολ των Ιντέγε (38΄) και Μιλιβόγεβιτς (88΄) ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τη Ξάνθη στα Πηγάδια στο πιο σημαντικό ματς της 2ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) του πρωταθλήματος της Super League.

Φεύγει για τον τίτλο ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη στα Πηγάδια

0
0

«Αέρα» 12 βαθμών από τους Πανιώνιο και Ξάνθη, που ακολουθούν στην 2η θέση (25 βαθμούς έκαστος) απόκτησε η πειραϊκή ομάδα μετά τη νίκη και, πλέον, θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει τον τίτλο. Το πρωτάθλημα εξελίσσεται σε πραγματικό περίπατο για τους «ερυθρόλευκους» κι άσχετα με το γεγονός ότι στο δεύτερο γύρο έχουν όλα τα ντέρμπι μακριά από το Καραϊσκάκη, οι υπόλοιπες ομάδες που ακολουθούν και ιδιαίτερα οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) δε δείχνουν ικανοί για να τον απειλήσουν.

Απέναντι στην φορμαρισμένη Ξάνθη (προερχόταν από 5 σερί νίκες και 11 ματς αήττητη) ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο 45λεπτο. Διάστημα στο οποίο είχε εκτός του γκολ του Ιντέγε στο 38΄, δεν του δόθηκε ένα πέναλτι (χέρι Χατζητερζόγλου) ενώ είχε άλλες δύο σημαντικές φάσεις για να σκοράρει, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που απείλησαν μόνο στο 45΄ με τον Γιουνές που αστόχησε από άκρως πλεονεκτική θέση.

Το παιχνίδι... ξέφυγε στην επανάληψη. Αφορμή γι΄ αυτό στάθηκε το δολοφονικό χτύπημα του Λισγάρα στον Σεμπά στο 54΄, γεγονός που προκάλεσε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βραζιλιάνος αντέδρασε, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα, όπως και ο Λισγάρας. Με 10 παίκτες οι δύο ομάδες έχασαν το ρυθμό τους, ο Ολυμπιακός προτίμησε να «παγώσει» το παιχνίδι, ωστόσο, βρήκε τον τρόπο στο 88΄ να πετύχει και δεύτερο γκολ με το απευθείας φάουλ του Μιλιβόγεβιτς και να «κλειδώσει» το «τρίποντο».

Πηγή: Ναυτεμπορική

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία