BACK TO
TOP
Παρουσιάσεις

Νέος δικτυακός ιστότοπος για την Bayer CropScience

O νέος δικτυακός τόπος της Bayer CropScience στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.certifiedfibermax.gr είναι σε λειτουργία από την 1η Σεπτεμβρίου, με εστίαση στην καινοτόμο πρωτοβουλία της εταιρείας που φέρει το όνομα «Πιστοποίηση FiberMax με Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές» (Certified Sustainable FiberMax/CSF).

Νέος δικτυακός ιστότοπος για την Bayer CropScience

2
0

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάδειξη  του Ελληνικού βαμβακιού που  παράγεται από τις ποικιλίες FiberMax, μέσα από κοινωνικά δίκαιο, οικονομικά βιώσιμο και περιβαλλοντικά προσαρμοσμένο τρόπο παραγωγής.

Στο νέο ιστόποπο όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν:

• το σκεπτικό και την φιλοσοφία του προγράμματος

• τις μέχρι τώρα ενέργειες υλοποίησης που έγιναν

• τους φορείς υλοποίησης και ελέγχου που εμπλέκονται στο πρόγραμμα

• το σύνολο των παραγωγών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανά συνεργαζόμενη εκκοκκιστική επιχείρηση.

Η νέα ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη στα Ελληνικά και Αγγλικά  και φιλοδοξεί να γίνει πύλη αξιόπιστης πληροφόρησης και   σημείο αναφοράς για τον τελικά παραγόμενο αριθμό δεμάτων βαμβακιού που θα φέρει το λογότυπο του νέου προγράμματος με έμφαση στην Ελληνικότητα του προϊόντος.

Ως Bayer CropScience με την πρωτοβουλία της αυτή ενισχύουμε τον στρατηγικό μας στόχο στη συγκεκριμένη καλλιέργεια που είναι «η ικανοποίηση των απαιτήσεων της αγοράς σε ότι αφορά το Ελληνικό βαμβάκι, αλλά και η δημιουργία προστιθέμενης αξίας σε όλη την παραγωγική αλυσίδα βαμβακιού, από την παραγωγή και επεξεργασία μέχρι τη διάθεση και προώθηση  επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων».

Σχετικά με τη Bayer CropScience

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός με κύριες δραστηριότητες στους τομείς της υγείας, της γεωργίας και των πολυμερών υλικών υψηλής τεχνολογίας. Η Bayer CropScience, ο Τομέας της εταιρίας  Bayer AG  που δραστηριοποιείται στη γεωργία, με ετήσιες πωλήσεις 9.494 εκατ. ευρώ (2014), είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες καινοτομίας στη γεωργία παγκοσμίως,  στους τομείς των σπόρων, της φυτοπροστασίας  και του ελέγχου εχθρών υγειονομικής σημασίας. Η εταιρία προσφέρει μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των σπόρων υψηλής αξίας, καινοτόμων λύσεων φυτοπροστασίας που βασίζονται σε χημικούς  και βιολογικούς  τρόπους δράσης, καθώς και ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τη σύγχρονη, βιώσιμη γεωργία.

Στον τομέα των μη γεωργικών εφαρμογών, η Bayer CropScience έχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών για τον έλεγχο των παρασίτων τόσο για το σπίτι και τον κήπο, όσο και για δασικές εφαρμογές. Η εταιρία διαθέτει ένα παγκόσμιο εργατικό δυναμικό των 23.100 ατόμων και εκπροσωπείται σε περισσότερες από 120 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.bayercropscience.com.

Bayer: Επιστήμη για μία Καλύτερη Ζωή

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός με κύριες δραστηριότητες στους τομείς της υγείας, της γεωργίας και των πολυμερών υλικών υψηλής τεχνολογίας. Με ιστορία στις εφευρέσεις, η εταιρία δημιουργεί τις τάσεις στους ερευνητικούς τομείς. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Κατά το οικονομικό έτος 2013, ο Όμιλος απασχόλησε περίπου 118.888 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 42,2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,5 δις ενώ οι  δαπάνες για R&D σε € 3,6 δις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bayer.gr.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία