BACK TO
TOP
Παρουσιάσεις

Η πρώτη «σούζα» της σεζόν για την ΑΕΛ που ξέρανε τον Ολυμπιακό στο 92’

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο σφράγισε την επιστροφή της στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου η ΑΕΛ, η οποία «ξέρανε» μέσα στη Λάρισα τον Ολυμπιακό στο 92’ με γκολ του Γκόλια και πλέον το αλογάκι πάει για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Η πρώτη «σούζα» της σεζόν για την ΑΕΛ που ξέρανε τον Ολυμπιακό στο 92’

1
0
Η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο AEL FC Arena για την 5η αγωνιστική της Super League, έχοντας απολογισμό 1 ισοπαλία (με τον Ηρακλή) και 1 ήττα (από την Κέρκυρα) στις δύο προηγούμενες υποχρεώσεις της στη διοργάνωση. Αλλά πλέον είχε έρθει η ώρα της

Το 3-5-2 που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης αποδείχθηκε άλυτος γρίφος για τον Ολυμπιακό και τον Πάουλο Μπέντο. Η έμπνευση του Πορτογάλου τεχνικού με το 4-4-2 αποδείχθηκε ατυχής, καθώς δεν επέτρεψε στην ομάδα να λειτουργήσει αποτελεσματικά στον τομέα της δημιουργίας και παραγωγής φάσεων. Ο Μπέντο μάλιστα δεν άλλαξε σύστημα ούτε μετά τις αλλαγές του, που αφορούσαν πρόσωπα και τίποτα παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πεισματάρηδες και με μαχητικό πνεύμα. Στοιχεία τα οποία οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν, με συνέπεια να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς ούτε η πρώτη φετινή συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη στην διοργάνωση στάθηκε αρκετή για να αλλάξει την προβληματική εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Αντίθετα για την ΑΕΛ αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην Super League, που εκτός από τους τρεις βαθμούς θα μετρήσει πολύ περισσότερο στην ψυχολογία των γηπεδούχων ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος (74' Λαμπρόπουλος), Φατιόν, Γκόλιας, Ντοντό (81' Βαρέλα), Ναζλίδης, Αβραάμ (88' Ντέλετιτς)

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Τσιμίκας (63' Φορτούνης), Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (76' Μάρτινς), Ελιουνούσι, Σεμπά, Καρντόσο (62' Πασιένσια), Ιντέγε

ΤΟ ΓΚΟΛ: 92' Γκόλιας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

1. Παναθηναϊκός 7

2. Πλατανιάς 7

3. Ολυμπιακός 6

4. ΑΕΚ 6 - 2 αγ.

5. Πανιώνιος 6

6. ΠΑΟΚ 4

7. ΠΑΣ Γιάννινα 4

8. Παναιτωλικός 4

9. ΑΕΛ 4

10. Λεβαδειακός 3

11. Ατρόμητος 3

12. Κέρκυρα 3

13. Βέροια 3

14. Ηρακλής 1 - 2αγ.

15. Ξάνθη 1

16. Αστέρας Τρίπολης 0

Δείτε εδώ σχετικό βίντεο

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία