BACK TO
TOP
Πολιτισμός

Τρεις νέες υποτροφίες από την Bayer Ελλάς στο πλαίσιο του προγράμματος AGRIFOOD EXPORTS 360º του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»

Η Bayer Ελλάς, συνεχίζοντας τη δέσμευσή της στην υποστήριξη του γεωργικού κλάδου και του Έλληνα παραγωγού, ανακοινώνει τη χορήγηση τριών υποτροφιών, στο πλαίσιο του προγράμματος AGRIFOOD EXPORTS 360º του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά».

Bayer-agrifood2024

27
1

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, επιδιώκει να στηρίξει την ενδυνάμωση των ελληνικών επιχειρήσεων στην αγροδιατροφή αλλά και των προϊόντων τους, προωθώντας παράλληλα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Οι δύο υποτροφίες που παρέχονται από την Bayer Ελλάς, απευθύνονται σε στελέχη εταιρειών με εξαγωγική δραστηριότητα ή έχουν ενδιαφέρον να εξάγουν τα προϊόντα τους και η τρίτη υποτροφία θα χορηγηθεί σε επιχείρηση που ηγείται γυναίκα, γυναικείο συνεργατικό σχήμα ή επιχείρηση όπου η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι γυναίκες, με στόχο την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Για την υποτροφία προς γυναίκες επαγγελματίες της αγροδιατροφής, θα ακολουθήσει ανοιχτό κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενη υποψήφια μέσω της ιστοσελίδας του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, από τις 22 ως τις 26 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα, τα κριτήρια επιλεξιμότητας, καθώς και να υποβάλουν την αίτησή τους εδώ.

Αναγνωρίζοντας τη ζωτικής σημασίας αποτελεσματικότητα και επιτυχία των εξαγωγών στην αγροδιατροφική βιομηχανία, η Bayer Ελλάς επιδιώκει να αναδείξει και να ενισχύσει το δυναμικό των επιχειρήσεων προς την αγορά του εξωτερικού παρέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες.

Μέσω ενός ολοκληρωμένου online προγράμματος 66 ωρών οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις σχετικά με τις προϊοντικές και τεχνολογικές απαιτήσεις των εξαγωγών, τις στρατηγικές marketing, την έρευνα αγοράς και τις διαδικαστικές απαιτήσεις της εξαγωγικής διαδικασίας.

Παράλληλα, με την υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού των επαγγελματιών της αγροδιατροφής, η Bayer Ελλάς βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα παραγωγού στοχεύοντας στην ενδυνάμωση των ελληνικών προϊόντων μέσω της προβολής και προώθησής τους στις ξένες αγορές. Στηρίζοντας και ενισχύοντας τις εξαγωγικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων, ενδυναμώνεται η προβολή των ελληνικών προϊόντων που έχουν ως αφετηρία το χωράφι και φέρνουν στο επίκεντρο τον παραγωγό.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΒΕ - Σύνδεσμος Εξαγωγέων, του ΣΕΒΤ - Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

20-03-2024 15:54Lynne

Очень хорошая статья! Она помогла мне с обслуживанием техники Electrolux. Я выполнил все шаги и процедуры, которые были в ней описаны. Я советую всем посетить этот сайт , где вы найдете эту статью и много других полезных материалов по технике Electrolux. Они помогут вам с ремонтом и обслуживанием.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία