BACK TO
TOP
Πολιτισμός

«Η Ασημένια Ζώνη» , εργαστήρι μονοτυπίας για ενήλικες από το ΠΙΟΠ

Στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Η ασημένια ζώνη», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει εργαστήρι μονοτυπίας, για ενήλικες, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 (ώρες 11:30-13:30), στο κτήριο του Ιδρύματος στον Ταύρο.

ASHMENIA_ZONH_12-13

20
0

Όσοι λάβουν μέρος στο εργαστήρι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην περιοδική έκθεση και να γνωρίσουν την ιστορία του ασημουργού. Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση παρουσιάζει τα ζωγραφικά έργα που φιλοτέχνησε η Μάρια Μπαχά για την εικονογράφηση του ομώνυμου παιδικού βιβλίου της Χάρις Μέγα (Εκδόσεις ΠΙΟΠ | 2019) και συνδέεται με την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας και το Μουσείο Αργυροτεχνίας του Ιδρύματος, στα Ιωάννινα.

Στη συνέχεια, αντλώντας έμπνευση από τα εργαλεία από τον πάγκο του ασημουργού και τα σκεύη που κατασκευάζει και με τη συνδρομή της εικονογράφου, οι συμμετέχοντες θα φτιάξουν τις δικές τους εικαστικές συνθέσεις δημιουργώντας μονοτυπίες.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι και τα υλικά είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση piop_library@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 20 πρώτοι θα ειδοποιηθούν για τη συμμετοχή τους.

Διάρκεια έκθεσης: 2 Απριλίου έως 31 Μαΐου 2024
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-20:00

Κλειστά: επίσημες αργίες
Είσοδος δωρεάν

ΠΙΟΠ | Βιβλιοθήκη

Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος

Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία