BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Ενθουσίασε τους οπαδούς της Μπάρτσα η φανέλα των Rolling Stones”

Συγκινημένοι από την αγάπη τους για τους Rolling Stones και την ποδοσφαιρική ομάδα της Μπαρτελόνα , εκατοντάδες άνθρωποι συνέρρευσαν στα επίσημα καταστήματα της Barça αυτή τη Δευτέρα για να πάρουν μία από τις 1.899 μονάδες που συνδυάζουν το πρώτο κιτ culé με τη μυθική γλώσσα που αντιπροσωπεύει το θρυλικό βρετανικό ροκ συγκρότημα.

Rolling-Stones-Barca-768x480

66
0

Η γλώσσα και τα χείλη των Rolling Stones επιλέχθηκαν για να συμπίπτουν με το γεγονός ότι την περασμένη Παρασκευή κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ, «Hackney Diamonds», και το ίδιο πρωί της κυκλοφορίας της μπλούζας στα φυσικά καταστήματα τα καταστήματα ήταν sold out, 700 τεμάχια διαθέσιμα στο διαδίκτυο, όλα προς 399 ευρώ.

«Είμαστε φανατικοί οπαδοί του ποδοσφαίρου και είμαστε ευγνώμονες που το Spotify έφερε το λογότυπο της γλώσσας και των χειλιών μας στη φανέλα της FC Barcelona για να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ. «Θα επευφημήσουμε τους παίκτες που θα είναι στο γήπεδο καθώς και τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο που θα συντονιστούν σε αυτόν τον εμβληματικό αγώνα», ανέφερε το συγκρότημα μέσω της δήλωσης της Μπάρτσα.

Η ανδρική ομάδα της Μπαρτσελόνα θα φορέσει αυτή τη μοναδική φανέλα αυτό το Σάββατο στο κλασικό EA Sports LaLiga απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η γυναικεία ομάδα θα κάνει το ίδιο στις 5 Νοεμβρίου στον αγώνα της F League με τη Σεβίλλη.

Όταν τελειώσουν οι δύο αγώνες στους οποίους οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θα φορέσουν αυτό το πολύ ιδιαίτερο κομμάτι, οι βασικοί της Barça και από τους δύο αγώνες θα βάλουν τις υπογραφές τους για μια άλλη έκδοση που θα αποτελείται από 22 μονάδες που θα πωλούνται προς 2.999 ευρώ.

Η πρώτη αγοράστρια που έφτασε στο επίσημο κατάστημα της Βαρκελώνης στο Καμπ Νόου ήταν η Μάρτα, μια συνταξιούχος από τη Βαρκελώνη που άρχισε περίμενε από τις οκτώ το πρωί, δύο ώρες πριν ανοίξει η εγκατάσταση.

«Στον σύζυγό μου αρέσουν πολύ οι Rolling Stones και είναι με την Μπάρτσα, οπότε δεν έγινε πολλή συζήτηση», δήλωσε στην EFE η πρώτη στη σειρά, η οποία έπρεπε να πάει σε ένα από τα φυσικά καταστήματα επειδή έφτασε αργά για να παραγγείλει online.

Μετά την επιτυχία των προσαρμοσμένων ενδυμασιών με τα λογότυπα των διεθνών καλλιτεχνών Rosalía και Drake, που χρησιμοποιούνται επίσης για αγώνες από την ομάδα με επικεφαλής τον Xavi Hernández για να αντιμετωπίσει αγώνες εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, μια νέα συμφωνία μεταξύ Barça και Spotify έκανε αυτή την τρίτη συνεργασία πραγματικότητα.

«Ήρθα για να το αγοράσω γιατί είναι πολύ όμορφο, αλλά αχ… Είναι πολύ ακριβό», λέει στην EFE ένας Μεξικανός τουρίστας, ο οποίος επέλεξε να πάρει ένα πουκάμισο με το έμβλημα της Barça και το λογότυπο των Rolling Stones που κοστίζει 99 ευρώ.

Και έτσι ο ερχομός και η έξοδος των θαυμαστών της Μπαρτσελόνα και των τραγουδιών όπως τα «Satisfaction», «Paint It, Blck» ή «Gimme Shelter» συνεχίζεται στα επίσημα καταστήματα της Barça,.

Πηγή: EFE

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία