BACK TO
TOP
Κοινωνία

Σίγασε το προσφυγάκι, θλίψη στη Θεσσαλία για τον Γιώργο Λαδόπουλο

Βουβός πόνος στο θεσσαλικό κάμπο για τον Γιώργο Λαδόπουλο, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 62 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με την ανίατη νόσο.

ladopoulos_2

Γιάννης Πανάγος

983
0

Πατέρας δύο παιδιών, αγροτοσυνδικαλιστής, πρώην πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού και πρώην αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού Τομέα, κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Η κηδεία του αναμένεται να γίνει το ερχόμενο Σάββατο το μεσημέρι, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Ομορφοχώρι της Λάρισας.

Παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από προσωπογραφία στην Agrenda στις 16 Φεβρουαρίου του 2018: 

 

Θα στα πω Λαδοπουλίστικα

Προσφυγάκι στην καταγωγή, δεξιοτέχνης στη διαιτησία και μια ζωή στα κοινά


Ο Γιώργος Λαδόπουλος είναι μια τέτοια περίπτωση. Προσφυγάκι… στην καταγωγή, γέννημα θρέμμα Θεσσαλός ωστόσο, σχεδόν, έχει αφιερώσει τη ζωή του στα κοινά. Φυσικό επακόλουθο να έχει θυσιάσει πολλά απ’ αυτά που συνθέτουν συνήθως την προσωπική ανέλιξη και προκοπή. Συνοδοιπόρος της ομάδας Κοκκινούλη στην ΕΑΣ Λάρισας για πολλά χρόνια και παράλληλα πρόεδρος του ΤΟΕΒ (Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων), χρεώθηκε σε κάποιο βαθμό την κατάρρευση της Ένωσης, βρήκε ωστόσο καταφύγιο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και προσφέρει τα μάλα, από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικών, αφού έχει αποδειχθεί το «δεξί χέρι» του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού στο συγκεκριμένο πόστο.

 

Σύντομο βιογραφικό

 

Ο Γιώργος Λαδόπουλος έχει δύο κόρες με σπουδές στην Ιατρική. Έχει διατελέσει ισάριθμες θητείες δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πλατυκάμπου και του Δήμου Κιλελέρ, 10 χρόνια πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λάρισας και διοικητικός σύμβουλος στο Εποπτικό της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων. Διετέλεσε επίσης αντιπρόεδρος στο πρώτο συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία