BACK TO
TOP
Top 50

Στα άδυτα της κάβας του «Μεγάλη Βρεταννία» το Top 50 ανακαλύπτει οινικούς θησαυρούς

Στον συναρπαστικό κόσμο που το κρασί, ως ένας ζωντανός εξελισσόμενος οργανισμός, δημιουργεί γύρω του, ταξιδεύει τους αναγνώστες της για μία ακόμη χρονιά η premium ειδική έκδοση «The Top 50» του Wine Trails.

Στα άδυτα της κάβας του «Μεγάλη Βρεταννία» το Top 50 ανακαλύπτει οινικούς θησαυρούς

1
0

Πενήντα κρασιά που αποπλάνησαν τους ουρανίσκους μέσα στη χρονιά που φεύγει επιλέχθηκαν από την ομάδα δοκιμών του Wine Trails, στο πλαίσιο μιας διαδικασίας, η οποία δεν υπακούει στους κανόνες μιας τυπικής αξιολόγησης αλλά υποτάσσεται στη δύναμη των συναισθημάτων, που διεγείρουν τα εγχώρια οινικά διαμάντια.

Μια ξεχωριστή λοιπόν έκδοση, 164 σελίδων, μια διεισδυτική ματιά σε έναν κόσμο όπου το κρασί δεσπόζει στην κορυφή του παγκόσμιου δείκτη πολυτελών επενδύσεων, την ώρα που ο μοναδικός Christian Moueix επιλέγει την Ελλάδα για την πρεμιέρα του «Οδυσσέα» του και ο φωτογραφικός φακός του Top 50 εισβάλλει στα άδυτα μίας από τις πιο ενημερωμένες κάβες του κόσμου, στο πολυβραβευμένο GB Wine Library, στην καρδιά της πόλης της Αθήνας.

Μαζί με όλα αυτά, ένα από τα πιο σπάνια κρασιά της ελληνικής αγοράς πρωταγωνιστεί σε μια κάθετη δοκιμή που θα συζητηθεί ενώ ο βουλευτής Ηλείας Κωνσταντίνος Τζαβάρας κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με την οινική κατάρτισή του, όσο και με τη βαθιά πίστη του στην αέναη σχέση του ανθρώπου με τον οίνο. Και το ταξίδι συνεχίζεται...


Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Wine Trails The Top 50 που κυκλοφορεί

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία