BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Κόβει επιταγές η Καπνική σε όσους έχουν φέτος συμβόλαιο

Με επιταγές λίγων ημερών, προσπαθεί η Καπνική Μιχαηλιδη να «σβήσει τη φωτιά» που έχει ανάψει στις τάξεις των συνεργαζόμενων καπνοπαραγωγών από την Βόρεια Ελλάδα, καθώς η επιχείρηση συνεχίζει να τους χρωστά περίπου 2,6 εκατ. ευρώ, για μέρος της πρώτης ύλης που προμηθεύτηκε από τη σοδειά του 2015.

Κόβει επιταγές η Καπνική σε όσους έχουν φέτος συμβόλαιο

2
0

Η παρέλευση της προθεσμίας της 15ης Ιουλίου, που είχε τεθεί ως χρονικό ορόσημο για την εξόφλησή τους, χωρίς, η μεταποιητική καπνοβιομηχανία να ανταποκριθεί στη δέσμευση που είχε αναλάβει, προκάλεσε ανησυχία στους παραγωγούς και αμέσως τα τηλέφωνα πήραν... φωτιά, μεταξύ συνεταιριστών και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, οι οποίοι του ζητούσαν, με αγωνία, να τους ξεκαθαρίσει τί μέλλει γενέσθαι.

Αποτέλεσμα ήταν να κλειστεί ένα ραντεβού για το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιουλίου στα γραφεία της Καπνική Μιχαηλίδη στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των προέδρων των οργανώσεων που έχουν απαιτήσεις από τη βιομηχανία, του προέδρου της διεπαγγελματικής οργάνωσης καπνού, Βασίλη Μελενεκλή και με την παρουσία του Αλέξανδρου Μιχηλίδη.

«Σε όσους παραγωγούς έχουν συνάψει συμβόλαια συνεργασίας με την Καπνική και για τη φετινή σεζόν δόθηκαν επιταγές με ημερομηνία πληρωμής στις 26 Ιουλίου, ενώ για όλους τους υπόλοιπους η εξόφληση μπορεί να γίνει στις 26 Αυγούστου», ανέφερε ο κ. Μελενεκλής, διευκρινίζοντας πως οι εν λόγω επιταγές είναι της επιχείρησης και όχι προσωπικές του επιχειρηματία.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 23 Ιουλίου 
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία