BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

Πληρώθηκαν οι παραγωγοί με συμβόλαια φέτος στην Καπνική

Πιστώθηκαν από την Καπνική τα οφειλόμενα σε όσους έχουν και φέτος συμβόλαια.

1
0

Συνεπής εμφανίστηκε αυτή τη φορά η μεταποιητική «Καπνική Μιχαηλίδη» έναντι των παραγωγών στους οποίους χρωστά χρήματα για πρώτη ύλη από την εσοδεία του 2015, αιφνιδιάζοντας, μάλιστα, ευχάριστα τους πιστωτές της καθώς τέσσερις ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας που είχε θέσει, πλήρωσε ένα σημαντικό μέρος των οφειλόμενων.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 22 Ιουλίου στους λογαριασμούς όσων παραγωγών συνεχίζουν να έχουν συμβόλαια συνεργασίας μαζί της και για τη φετινή χρονιά, η μεταποιητική καπνοβιομηχανία πίστωσε το σύνολο των απαιτήσεών τους, ενώ η σχετική προθεσμία, βάσει των επιταγών που τους είχε δώσει, ήταν για την Τρίτη 26 Ιουλίου.

Επίσης, δόθηκε προκαταβολή ένα ποσοστό περίπου 20%, έναντι των οφειλόμενων προς τους υπόλοιπους παραγωγούς, που φέτος θα συνεργαστούν με άλλες επιχειρήσεις και στους οποίους έχουν δοθεί επιταγές με λήξη στις 26 Αυγούστου. Μάλιστα, όπως ανέφεραν στο Agronews παράγοντες της αγοράς με γνώση των εξελίξεων, είναι πολύ πιθανό οι συγκεκριμένοι παραγωγοί, να έχουν εξοφληθεί από την Καπνική Μιχαηλίδη το αργότερο μέχρι το Δεκαπενταύγουστο, δηλαδή τουλάχιστον ένα δεκαήμερο πριν λήξει η σχετική προθεσμία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία