BACK TO
TOP
Αγορά Προϊόντων

«Μάχη» μεταποιητών φέρνει 32 λεπτά για παραγωγούς στα όψιμα συμπύρηνα

Στις όψιµες ποικιλίες των ορεινών συµπύρηνων ροδάκινων στρέφεται τώρα το ενδιαφέρον της αγοράς. Οι πληροφορίες της εφημερίδας Agrenda θέλουν τους µεγαλοβιοµήχανους που µεταξύ τους µοιάζουν να είναι «σκοτωµένοι», να πλειοδοτούν για το ποιος θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ποσότητες από τα µετρηµένα καλά ροδάκινα της ποικιλίας Everts, µιας και αυτά κάνουν τη διαφορά στις παρτίδες που θέλουν έστω και για «µόστρα» οι βιοµηχανίες.

«Μάχη» μεταποιητών φέρνει 32 λεπτά για παραγωγούς στα όψιμα συμπύρηνα

3
2

Παλιότερα τα ορεινά ροδάκινα έρχονταν να συµπληρώσουν τη βασική διαδικασία παραγωγής µε τις µεσοπρώιµες του κάµπου, βελτιώνοντας κατά κάποιο τρόπο την ποιότητα των κυτίων. Φέτος, στον κάµπο τα ροδάκινα ήταν λίγα και ότι έγινε έγινε. Αυτή τη φορά τα ορεινά θα κληθούν να γεµίσουν µόνα τους τα κουτιά της κονσερβοβιοµηχανίας, έτσι ώστε, η κάθε εταιρεία να έχει στη διάθεσή της κάποιες αξιόλογες παρτίδες που θα ενισχύσουν τη διαπραγµατευτική σχέση µε τους αγοραστές.

Λέγεται πως αυτή τη φορά, ο Παυλίδης, έχει µείνει πίσω σε παραγωγή, µιας και δεν µπόρεσε να συγκεντρώσει από τον κάµπο τις ποσότητες που κατάφεραν να εισκοµίσουν άλλες επιχειρήσεις και φυσικά οι άσπονδοι φίλοι της εταιρείας ΚΡΟΝΟΣ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 11 Αυγούστου

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

10-08-2018 15:52ΓΕΩΡΓΙΟΣ

τα ορεινα την τελευταια πενταετια ειναι "πανακριβα" για την βιομηχανια και απο ποιοτητα πορρω απεχουν απο τα πεδινα!

Απάντηση

10-08-2018 15:08Συμπηρυνος

Τι λυπη,ενα προιον που η χωρα κατειχε τα πρωτεια στον πλανητη,,,να το διαχειριζονται ,ιδιοτελως,οι τελευταιοι πανγυρτζιδες του πλανητη.Ουτε για τα πανηγυρια ειστε κυριοι της ΕΚΕ!ΝΤΡΟΠΗ!!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία