BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Xαρακόπουλος: «Όχι στην κατάσχεση επιδοτήσεων μέχρι τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων»

Να μη γίνει καμία κατάσχεση της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης στο πλαίσιο του συμψηφισμού οφειλών προς τον ΟΓΑ μέχρι να έρθει η ρύθμιση με τις 100 δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα ζητάει ο Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Πρώτες επαφές ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ με την ΠΟΓΕΔΥ

0
0

Σε δήλωσή του με αφορμή την κατάθεση σχετικής ερώτησης που συνυπογράφουν 36 συνάδελφοί του, ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ ζητά να αποσυρθεί η εγκύκλιος  που δίνει τη δυνατότητα στο δημόσιο να παρακρατά τις άμεσες ενισχύσεις προς τους αγρότες που έχουν οφειλές  στο δημόσιο.

«Δεν πρέπει να υπάρξει σπουδή από πλευράς του αρμόδιου υπουργείου (σ.σ. Εργασίας) δημιουργώντας την εντύπωση ότι υπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά για τους οφειλέτες ασφαλιστικών εισφορών στα ταμεία. Όποια ρύθμιση δόσεων ανακοινωθεί για όλους τους οφειλέτες να ισχύσει και για τους αγρότες που χρωστούν στον ΟΓΑ».

 

Στην ερώτηση ερωτάται ο  υπουργός Εργασίας, Γ. Βρύτσης, στην περίπτωση που επιμείνει σε διασταλτική ερμηνεία του νόμου 4254, αν προτίθεται να αναστείλει «την εφαρμογή της υποπαραγράφου ΙΑ2, σε ό,τι αφορά τις οφειλές ασφαλισμένων προς τον ΟΓΑ, μέχρι την ολοκλήρωση της ψήφισης και την ενεργοποίηση όλων των νομοθετικών ρυθμίσεων που αφορούν συνολικά την τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των αγροτών προς το δημόσιο».

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία