BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Προς πληρωμή βιολογική κτηνοτροφία '12 στα Γρεβενά

Ξεκίνησαν οι πληρωμές σε υπόλοιπα του προγράμματος Βιολογικών, ανά ΔΑΟΚ.

Προς πληρωμή βιολογική κτηνοτροφία '12 στα Γρεβενά

0
0

Τη λίστα με τους δικαιούχους της τρίτης πληρωμής για το πρόγραμμα της Βιολογικής κτηνοτροφίας του 2012, συνολικού ποσού 30.995,51 ευρώ ανήρτησε η αρμόδια ΔΑΟΚ στα Γρεβενά.

Υπενθυμίζεται ότι το δρόμο για την πληρωμή των εκκρεμοτήτων άνοιξε η απόφαση έγκρισης πίστωση 130 εκατ. ευρώ που υπεγράφη και αφορά την κάλυψη ανειλημμένων υποχρεώσεων από το προηγούμενο πρόγραμμα αγροπεριβαλλοντικών.

Να σημειωθεί ότι κάθε ΔΑΟΚ που έχει έτοιμη τη λίστα πληρωμής, μπορεί να την αποστείλει στον ΟΠΕΚΕΠΕ προς έλεγχο, προκειμένου να ακολουθήσει εντός ολίγων ημερών η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων παραγωγών.

Η ανακοίνωση της ΔΑΟΚ Γρεβενών έχει ως εξής: 

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνει ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις της 3ης πληρωμής της δράσης 1.2. «Βιολογική Κτηνοτροφία» έτους 2012 με ποσό οικονομικής ενίσχυσης ύψους 30.995,51 ευρώ και έχουν αναρτηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα  Γρεβενών. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Γρεβενών, στα τηλέφωνα 2462353077 και 2462353080.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία