BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ούτε τσουκνίδα αν δεν γίνουν έργα

Η καλύτερη Τσικνοπέµπτη, είναι µετά το κλάδεµα στο αµπέλι!

48_221

102
0

Το κακό έγινε στη Θεσσαλία µε τον Daniel, το θέµα είναι να µην επαναληφθεί, λένε οι Ολλανδοί τεχνοκράτες, που κατήρτισαν master plan, για την αντιπληµµυρική θωράκιση της περιοχής. Έργα ορεινής υδρονοµίας, καθαρισµοί κλπ. Κατά τα λοιπά, το νερό στο µεγαλύτερο µέρος της Κάρλας θα φύγει µόνο του σε 1,5 χρόνο. Μέγα ζητούµενο όµως η ξηρασία στην περιοχή και οι ανάγκες σε άρδευση, καθώς δεδοµένου ότι ο υδροφόρος ορίζοντας έχει υποχωρήσει σηµαντικά, υπάρχει κίνδυνος υφάλµυρων υδάτων, αν γίνουν γεωτρήσεις στα 300 µέτρα. Σε µια τέτοια περίπτωση, λέει το επικεφαλής της HVA, δεν θα φυτρώνει ούτε τσουκνίδα.

  • Ακόµη να διευθετηθεί το θέµα µε τους πληγέντες µηλοκαλλιεργητές και τους καστανοκαλλιεργητές της Αγιάς που διαµαρτύρονται για τον αποκλεισµό τους από τα ποσά αποζηµίωσης Daniel, την ώρα που συνάδελφοι τους στη Μαγνησία έχουν πληρωθεί.
  • Το θέµα θέτει µε ερώτηση του Λαρισαίος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης που µιλά για µεροληπτική στάση εκ µέρους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου
    της πλατείας και συνθήκες «κοινωνικού αυτοµατισµού» στους πολίτες.
  • ∆εν αρκεί η επίκληση της πληµµύρας Daniel αυτό που µετράει είναι η ζηµιά, η απάντηση που έδωσε για το θέµα η διοίκηση του ΕΛΓΑ, στους Αγιώτες.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία