BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Αν το Πάσχα ήταν Αύγουστο;

Περάσαµε πιο πολύ καιρό κουρδίζοντας (τα όργανα) παρά παίζοντας (µουσική)!

961argosxolos

125
0

«Ευτυχώς που δεν είναι το Πάσχα τον Αύγουστο γιατί τότε θα πληρωθούν οι επιδοτήσεις», ένα από το πολλά σχόλια των φίλων του Agronews, στις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργού της πλατείας ότι άνω των 700 εκατοµµυρίων θα είναι, τελικά, τα ποσά που θα καταβάλλει στους αγρότες µέχρι το Πάσχα ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Στις ανακοινώσεις και το «πράσινο φως» από την ΕΕ, το πρόγραµµα για τις παρακάρλιες περιοχές, ύψους 42 εκατ. ευρώ αλλά και η τιτάνια -  όπως λέει -  προσπάθεια να ολοκληρωθούν έλεγχοι και να ενεργοποιηθούν παγωµένοι από το 2014, λογαριασµοί στα 16.500 δεσµευµένα ΑΦΜ δικαιούχων.

  • Μετά τις ηχηρές αγροτικές κινητοποιήσεις στην Ευρώπη, οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών προσπαθούν να εµπεδώσουν σε ρητορική, µέχρι τώρα, το στρατηγικό ρόλο των τροφίµων και δη των πρωτεϊνούχων για το µέλλον της επισιτιστικής ασφάλειας της Γηραιάς.
  • Σε µια ευρεία άτυπη µάζωξη στο Λιµβούργο, που συγκάλεσε η βελγική οµοσπονδιακή κυβέρνηση µε τους υπουργούς Γεωργίας της ΕΕ, τονίστηκαν οι γεωπολιτικές αβεβαιότητες, ο κλιµατικός παράγοντας και η ανάγκη για καινοτοµίες.
  • Αυτό που διαπιστώθηκε πάντως είναι ότι η τόνωση της συνδεδεµένης ενίσχυσης θα αποτελέσει ένα κίνητρο που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της καλλιέργειας φυτικών πρωτεϊνών σε σχέση µε την καλλιέργεια δηµητριακών.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία