BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Παραγωγικό µασάζ για κάθε ενδεχόµενο

Το δικό µας το φλουρί το κέρδισε ο Κλωνάρης.

958_argosxolos2

77
0

Στο θεσσαλικό κάµπο µετά τα προσχέδια της µελέτης των Ολλανδών εµπειρογνωµόνων που βάζουν στο επίκεντρο τη σε διάστηµα ετών µείωση της βαµβακοκαλλιέργειας, σχεδόν άπαντες συντάσσονται µε την άποψη του περιφερειάρχη Κουρέτα και τη ρήση του ότι «θα γίνει πόλεµος σε όσους επιχειρήσουν να σταµατήσουν το βαµβάκι από τη Θεσσαλία». Για τις πληµµύρες καλέστηκαν όχι για  το µέλλον των καλλιεργειών, λένε, ενώ κάποιοι εκφράζουν δυσπιστία για το καλό των προθέσεών τους. Πάντως και στη µελέτη υπήρχε η προειδοποίηση για τον κίνδυνο λαϊκής εξέγερσης. Ως εκ και τούτου συστήνονταν τακτικό... µασάζ και «επικοδοµητικός διάλογος».

  • «Ο Παρθενώνας είναι Ελλάδα και καταχωρηµένος στην συνείδηση του κόσµου. Έτσι ακριβώς και το kalamata olives είναι καταχωρηµένο στην συνείδηση της παγκόσµιας εφοδιαστικής αλυσίδας, ένα από τα πιο εµβληµατικά ελληνικά προϊόντα».
  • Η ΠΕΜΕΤΕ τοποθετείται επί της δικαστικής διαµάχης εξ Μεσσηνίας και τον κίνδυνο ακύρωσης της απόφασης Γεωργαντά, οδηγώντας σε περιορισµό της εθνικής ετήσιας παραγωγής των 100.000 τόνων και των εξαγωγικών της επιδόσεων, στους 1.500 της οριοθετηµένης ζώνης του ΠΟΠ «Ελιά Καλαµάτας».
  • «Είναι σαν να γκρεµίζουµε τον Παρθενώνα µε τα δικά µας χέρια», λέει κάνοντας λόγο για «εξυπηρέτηση τοπικών εµµονικών συµφερόντων».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία